Prati nas

Bizarno

Rada Manojlović: Koleginice šalju nage fotke mom dečku

Rada Manojlović otkrila je gostujući u emisji Ami G Show da se više koleginica nabacivalo njenom dečku Harisu Berkoviću, a da su neke od njih otišle toliko daleko da su mu slale nage fotografije.

“Znaš koliko je imena, lete mi kao mušice u glavi. Haris jeste lep, nije što je moj, i bilo bi glupo da mu ne prilaze, ali jeste glupo jer znaju da je zauzet. Ali izgleda da zbog toga postane još interesantniji. Pisalo se za mnogo njih, ima i dve proverene za koje sam ja svojim očima videla. Jedna je poznata i popularna, druga je poznata ali nije popularna,” rekla je ona, a potom otkrila da nije želela da im kaže da zna za njihove poruke.

“Mi smo u super odnosima, zato što je moja taktika i politika “drži prijatelja blizu, neprijatelja još blize”. U poruci koju mu je poslala nije ništa pisalo… Nije bila obnažena skroz, videlo se sve što je trebalo da se vidi. Nisam tražila da obriše. To je iskočilo dok smo bili zajedno. Meni je to bilo zanimljivo, a sa druge strane čudan neki osećaj. Ne znam da li sam ljubomorna, luda, da li da je zgromim ili šta. Ostalo je na tome, koliko ja znam. Objašnjeno je njoj sve lepo, dotični joj je objasnio. Ona ne zna da ja znam,” rekla je Rada.

Manojlović je u nedavnom intervjuu otkrila da su se mnoge koleginice distancirale od nje otkako je sa Harisom.

“Od kada sam na estradi, gledam svoja posla. Nikada nisam ni imala vremena od obaveza, tako da se nikada nisam ni sa kim preterano družila. A zato se nisam ni sa kim udaljila. Naravno, čujem se sa pojedinima SMS porukama i to je to. Kada se vidimo na emisijama sa svima sam super, ali iskreno, ni malo ne žalim što se ni sa kim ne družim. Ne dao Bog da se družim s nekim,” bila je iskrena.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top