Prati nas

Bizarno

Rada Manojlović pijana zaspala u toaletu aviona

Rada Manojlović otkrila je da je njeno prvo pijanstvo bilo u avionu, kada je mrtva pijana zaspala u zaključanom WC.

Folk zvezda priznala nam je da nikada nije volela alkohol i da se u tinejdžerskim danima nije ponašala kao njeni vršnjaci koji su se napijali i imali probleme sa mamurlukom i povraćanjem.

Njoj se prvo pravo i ozbiljno pijanstvo desilo pre desetak godina ni manje ni više nego u avionu.

“Ja sam bila primorana da se napijem. Primorao me je strah od aviona i letenja. To se desilo kada sam putovala u Australiju, 25 sati leta je bilo ispred mene. Ništa nije delovalo na mene, ni bensedin ni ksanaks. Onda sam dobila savet da probam sa crnim vinom,” kaže Rada, koja je onda pijana napravila pravu dramu u avionu, prenosi Republika.

Ja, koja ne pijem nikad ništa, kao ona najveća klinka, uzmem četiri deci vina i popijem naiskap, na prazan stomak. Tada se desilo moje prvo ozbiljno pijanstvo. Zaspala sam u WC aviona. Zaključala sam se i sat i po vremena spavala unutra. Nastao je haos kada su videli da me nema. Stjuardese su lupale na vrata i nisu uspele da me probude. I onda mi je Milan tada rekao: “Nemoj više nikada da si nas ovako izblamirala,” završila je pevačica urnebesnu priču o prvom pijanstvu.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Bizarno

To Top