in

Rada Manojlović pijana zaspala u toaletu aviona


Rada Manojlović otkrila je da je njeno prvo pijanstvo bilo u avionu, kada je mrtva pijana zaspala u zaključanom WC.

Folk zvezda priznala nam je da nikada nije volela alkohol i da se u tinejdžerskim danima nije ponašala kao njeni vršnjaci koji su se napijali i imali probleme sa mamurlukom i povraćanjem.

Njoj se prvo pravo i ozbiljno pijanstvo desilo pre desetak godina ni manje ni više nego u avionu.

„Ja sam bila primorana da se napijem. Primorao me je strah od aviona i letenja. To se desilo kada sam putovala u Australiju, 25 sati leta je bilo ispred mene. Ništa nije delovalo na mene, ni bensedin ni ksanaks. Onda sam dobila savet da probam sa crnim vinom,“ kaže Rada, koja je onda pijana napravila pravu dramu u avionu, prenosi Republika.

View this post on Instagram

🐼

A post shared by Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic) on

Ja, koja ne pijem nikad ništa, kao ona najveća klinka, uzmem četiri deci vina i popijem naiskap, na prazan stomak. Tada se desilo moje prvo ozbiljno pijanstvo. Zaspala sam u WC aviona. Zaključala sam se i sat i po vremena spavala unutra. Nastao je haos kada su videli da me nema. Stjuardese su lupale na vrata i nisu uspele da me probude. I onda mi je Milan tada rekao: „Nemoj više nikada da si nas ovako izblamirala,“ završila je pevačica urnebesnu priču o prvom pijanstvu.