Rada odbrusila kolegama: Ja sam seljanka a vi ste kao urbani

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Rada Manojlović je već neko vreme na udaru zbog svojih teorija o korona virusu jer uporno odbija da se vakciniše.

Čak su i neke kolege počele da apeluju da se pevačici ugasi tviter nalog na kojem piše. Kako saznajemo, pevačici je muka što sa njom ispiraju usta i zameraju joj šta god da uradi ili kaže.

„Rada je baš poludela, jer joj je dosta prozivanja i toga da je ismevaju i omalovažavaju. Pogotovo joj smeta što je glavna tema među kolegama, baš je pobesnela. Rekla je da više neće da ćuti i da će sada još jače da tvituje na svaku temu i iznosi svoje mišljenje. ‘Svi su pametni i urbani, samo je Rada seljanka, e pa, seljanka će da iznosi svoje mišljenje gde hoće i kad hoće, muka mi je lažnih moralista. Sada ću da komentarišem sve, jer što se više povlačim i gledam svoja posla, sve više udaraju po meni. Nesrećni su svi, zato i nemaju svoje živote!’ Baš je vikala, čak je i plakala koliko je bila besna kad je videla kako je napadaju na društvenim mrežama.“ tvrdi izvor Sveta.

„Najviše je boli to što je kolege ismevaju jer je uvek sa svima bila korektna i nikad nije htela da ulazi u sukob ni sa kim. Gleda svoja posla, nikom nogu nije postavljala, a njoj i te kako jesu i svima je opraštala je. Više neće, sada će i javnost i kolege upoznati neku novu Radu,“ kaže naš izvor blizak pevačici.

U izjavi, Rada nije htela da duži na ovu temu.

„Nemam šta posebno da kažem, šta god da kažem i uradim, naći će se neko ko će pokušati da me omalovaži, ali mogu da probaju, jer ja sam neko ko isključivo gleda samo sebe i ne interesuje me šta se okolo dešava i ko šta priča“, rekla je Rada.

POSLEDNJE VESTI