Search
Close this search box.

Rasistički skandal u Fashion Police-u: Kelly Osbourne napušta emisiju?

Neprimeren komentar doveo do skandala (foto: WENN)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Neprimeren komentar doveo do skandala (foto: WENN)

Revoltirana rasističkim komentarima svoje koleginice Giuliane Rancic, Kelly Osbourne je zapretila da će napustiti emisiju Fashion Police ukoliko se druga voditeljka ove emisije javno ne izvini zbog ispada.

Izvor problema leži u komentaru koji je Giuliana imala povodom 18-godišnje glumice Zendaye Coleman prilikom ocenjivanja njene odevne kombinacije sa 87. dodele Oskara. Voditeljka je nepromišljeno rekla kako Zendaya izgleda kao da se oseća na pečouli, a sve zbog njenih prepoznatljivih dredova.

Kelly je nakon emisije burno reagovala poručivši na Twitteru da razmatra svoj dalji angažman u šou programu u kom je izrečena rasistička šala na račun njene prijateljice.

Giuliana je ubrzo tvitovala Zendayi izvinivši se njoj, njenoj porodici i prijateljima, kao i svima koje je njen komentar uvredio, uz obrazloženje da to nema nikakve veze sa rasizmom nego da je pravila aluziju na boemski chic look.

Ipak, mlada glumica je osetila potrebu da se, takođe, obrati javnosti ovim povodom i da objasni kako je komentar bio neumesan i da se rasistički tvrdi kako samo dredovi Afroamerikanaca zaudaraju, kao i da to stvara predrasudu da osoba koja ih nosi konzumira narkotike.

Zendayina izjava (foto: Instagram)

POSLEDNJE VESTI