in

Rasta optužio Karleušu da ga kopira, pa joj pomirljivim tonom pokazao „rispekt“


Stefan Đurić Rasta ne smiruje se prethodnih nedelja: nakon skandala sa Eminom Jahović, a potom članom njegove ekipe koji je zavisnik od heroina, juče je udario na Jelenu Karleušu, optuživši je da ga kopira.

On je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj je njegov nastup iz Arene 2018. godine i intro Jeleninog nastupa sa ovogodišnjeg Ulaz festivala. Na fotografijama je jedino zajedničko to što su obe projekcije emitovane putem projektora.

View this post on Instagram

JA NEKOG ISKOPIRAO?!? NE BI SE REKLO NOVINARCICIIIII…..🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀 DONEO SAM PRAVAC, DONEO SAM FAZON, DONEO SAM INOVACIJE U SVAKOM SMISLU… POKLONITE SE , I POCNITE DA UCITE💣💣💣💣

A post shared by STEFAN (@stefanrasta) on

“Ja nekog iskopirao? Ne bi se reklo, novinarčići! Doneo sam pravac, doneo sam fazon, doneo sam inovacije u svakom smislu“, rekao je on, da bi se potom oglasio menadžer Jelene Karleuše, Zoran Birtašević.

Ne baš. Niti smo mi izmislili projektor, niti ti. Bez loših vibracija. Svako dobro“, rekao je Zoran, objavivši video iz 2015. godine na kome je emitovana projekcija intro videa za pesmu Krimi rad tokom jednog beogradskog nastupa.

Ubrzo se ponovo oglasio Rasta, koji je spustio loptu. “Onda veži ove male fan grupice ili ih bar podučite nečemu“, poručio je on Birtaševiću i dodao da nikog ne kopira.

„Upravo o tome pričam, ne može ovde niko nikog da kopira, jer upravo nismo mi smislili projektor, ali složićemo se – ja sam tvorac novog muzičkog pravca… Veliki ste vi da bi se primali! Rispekt“, poručio je Rasta Jeleni i njenom timu.

loading...