Retrospektiva protekle nedelje

Najčitanije ove nedelje…

Šta ste najviše čitali i komentarisali ove nedelje? Dve pevačice, glumac i dva tragična događaja najviše su privukli vašu pažnju.

Najčitaniji tekst u nedelji za nama bio je tekst o pevačici Jeleni Karleuši, koja je na svom Twitter profilu objavila fotografiju sa ćerkama, na kojoj se vidi da je njena starija ćerka polomila ruku. Brojnim komentarima želeli ste da kažete šta mislite o pevačici, njenoj obajvi fotografije, ali i da prokomentarišete tuđe komentare.

Vest da je Antonio Banderas, poznati španski zavodnik, izjavio da je fan starlete Stanije Dobrojević izazvala je dosta polemike. Neki su bili sigurni da je profil poznatog glumca na Facebook-u lažan, dok su se drugi ponosili što je Antonio pohvalio Srpkinju.

Tragična vest da je Cory Monteith umro u 31. godini i dalje trese Holivud. Njegove kolege, prijatelji i porodica ne mogu da se pomire sa tim da ga više nema. Zvezda popularne serije Glee ostaće zapamćen kao dobar dečko, koji nije uspeo da se izbori sa svojim demonima, uprkos ogromnom trudu.

Mlada i talentovana Nevena Božović održala je promociju svog prvog spota za pesmu Pogledaj me. Fotografije sa promocije, novi spot i Nevenini gosti izazvali su puno komentara kod naših čitalaca.

Još jedan tragičan događaj obeležio je ovu nedelju: muž pevačice Goge Sekulić preminuo je samo dva meseca nakon njihove svadbe. U komentarima ste saosećali sa pevačicom zbog tragične vesti.

Šta je ostavilo najjači utisak na vas?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

D. J. / Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top