in

Kim Kardashian se pomirila sa Blac Chynom


(foto: Yellow Mamba/GAMR/FAMEFLYNET)
(foto: Yellow Mamba/GAMR/FAMEFLYNET)

Samo nekoliko dana nakon pomirenja Kylie Jenner i Blac Chyne, ova američka manekenka se pomirila i sa Kim Kardashian.

Nova izabranica Roba Kardashiana ima veoma zapetljanu istoriju sa porodicom svog verenika. Naime, Chyna ima dete sa reperom Tygom, koji je sadašnji dečko Robove polusestre Kylie. A mislili smo da su španske serije zamršene.

Osim toga, Blac Chyna i Robova sestra Kim su nekada bile najbolje prijateljice. Onda je prijateljstvo iznenada puklo i stvorio se animozitet između ove dve lepotice. Nekoliko godina kasnije, sada već Kimin ljuti neprijatelj, Chyna, započela je emotivnu vezu sa Robom. Nakon samo tri meseca veze, njih dvoje su odlučili da krunišu svoju vezu, pa su tako objavili veridbu.

Nismo mislili da će najpoznatija američka porodica prihvatiti novu snajku ali su nas oni po ko zna koji put demantovali. U toku jučerašnjeg dana na Beverli Hilsu, viđeni su Rob, Chyna i Kim zajedno na ručku. Navodno, njih dve su želele da popričaju i izglade nesuglasice u korist Robove sreće.

Drago nam je što je palo pomirenje i nadamo se da će cela porodica prihvatiti ljubav Robovog života (kako je on oslovljava) koja utiče na njega veoma dobro i da će živeti kao jedna velika srećna porodica veoma dugo. A materijala za rijalitije će svakako biti…