Sanju Maletić zbog Ćazima ostavio muž!

Ostavljena zbog Osmanija! (foto: Facebook)
Ostavljena zbog Osmanija! (foto: Facebook)

Folk pevačica Sanja Maletić mogla bi brakom da plati ljubavnu prepisku koju je putem društvene mreže vodila sa albanskim biznismenom Ćazimom Osmanijem, piše Alo. Kada je video kakve poruke je njegova žena slala Ćazimu, Ljubiša se najpre žučno posvađao s njom, a zatim je spakovao stvari i napustio njihov zajednički dom.

„Ljubiša je bio u šoku kada je video šta je njegova Sanja slala Feliksu. Posebno ga je pogodilo kad je video da je Ćazima zvala ljubavi i da je bila spremna da slaže da ide da peva, a da je u stvari naumila da provede noć sa Osmanijem. Ljubiša i Sanja su se najpre žučno posvađali, a Sanja je pokušala na sve načine da se opravda. Kako Ljubiša nije želeo da prihvati njena objašnjenja, spakovao je stvari i izašao iz kuće!“, priča dobro obavešteni izvor.

Prema saznanjima Aloa otkako je izašla u javnost njena i Ćazimova prepiska, Sanja sedi u stanu i plače, komunicira samo sa najbližim prijateljima i nikome drugom se ne javlja na telefon. Nakon ovog skandala, ugasila je Facebook putem koga je razmenjivala poruke i ugovarala sastanke sa Osmanijem.

Kontroverzni albanski biznismen, koji je izgleda fatalan za srpske pevačice, budući da su ga dovodili u vezu sa Natašom BekvalacCecom Anom Nikolić, poručuje da je šteta što je Sanja udata.

„Sanja i ja smo samo dobri prijatelji i poznajemo se nekoliko godina. Odakle vam te poruke? Pa šta ako jedno drugo nazivamo „ljubavi“, ne mora da znači da imamo nešto više od prijateljstva. Među nama nema ništa tajno, samo javno i jasno drugarstvo. Šteta što je Sanja udata, da nema muža, možda bi i bilo nečega, ali trenutno nema ništa. Žena ima svoj posao, u kom je uspešna, a imam ga i ja, i tu smo se našli. Tu jaku vezu između nas ne može niko da pokvari, nijedan čovek, nijedna žena“, rekao je Ćazim za Kurir.

Povezane vesti

Back to Top

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.