Vidić isprozivao Melinu Džinović: Ona plaća svetske zvezde da nose njene haljine

(foto: Instagram)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: Instagram)

Naša poznata dizajnerka Malina Džinović je svojim kreacijama osvojila i svetsko tržište. Tako smo nedavno imali priliku da vidimo Jennifer Lopez u jednoj od njenih haljina. Međutim, stariji kolega Saša Vidić tvrdi da njen uspeh nema veze sa talentom, već je žestoko iskomentarisao njen proboj na inostrano tržište.

“Svako misli da je uspeo, sve novine u Srbiji do sada su nabrojale uspehe naših dizajnera. Izvini, a gde su oni kad su toliko uspešni? Neću da kažem, biću pristojan! Melina je platila agenta, on je ponudio haljine da ih obuku dve zvezde, a one su, pretpostavljam, posle sat vremena iste poklonile Meksikankama Rozariji i Romariji, svojim kućnim pomoćnicama. Te zvezde su zaradile za sat-dva 50 hiljada dolara, a Rozarija i Romarija su otišle u haljinama na festival tortilja, čiča-miča i gotova priča’’, izjavio je Saša za Star.

Njene kreacije je nosila i naša pevačica Ceca Ražnatović, inače Sašina najbolja prijateljica, a modni dizajner je i to iskomentarisao.

„Ceca je moj prijatelj, mi smo kao porodica. Ona je žena koja nije povodljiva i njena lična stvar je koga i šta će nositi! Ceca i ja ne delimo iste stavove o mnogim ljudima, ali to je lepo, mi se slažemo u 99 odsto stvari i, na kraju, Ceca je dama, a ja sam ponekad kabadahija, pa bi bilo čudno da se jedna takva zvezda i dama baš uvek slaže sa mnom“, kaže Vidić za kraj.

POSLEDNJE VESTI