Prati nas

Šokantno

Vidić isprozivao Melinu Džinović: Ona plaća svetske zvezde da nose njene haljine

(foto: Instagram)

Naša poznata dizajnerka Malina Džinović je svojim kreacijama osvojila i svetsko tržište. Tako smo nedavno imali priliku da vidimo Jennifer Lopez u jednoj od njenih haljina. Međutim, stariji kolega Saša Vidić tvrdi da njen uspeh nema veze sa talentom, već je žestoko iskomentarisao njen proboj na inostrano tržište.

”Svako misli da je uspeo, sve novine u Srbiji do sada su nabrojale uspehe naših dizajnera. Izvini, a gde su oni kad su toliko uspešni? Neću da kažem, biću pristojan! Melina je platila agenta, on je ponudio haljine da ih obuku dve zvezde, a one su, pretpostavljam, posle sat vremena iste poklonile Meksikankama Rozariji i Romariji, svojim kućnim pomoćnicama. Te zvezde su zaradile za sat-dva 50 hiljada dolara, a Rozarija i Romarija su otišle u haljinama na festival tortilja, čiča-miča i gotova priča’’, izjavio je Saša za Star.

Njene kreacije je nosila i naša pevačica Ceca Ražnatović, inače Sašina najbolja prijateljica, a modni dizajner je i to iskomentarisao.

“Ceca je moj prijatelj, mi smo kao porodica. Ona je žena koja nije povodljiva i njena lična stvar je koga i šta će nositi! Ceca i ja ne delimo iste stavove o mnogim ljudima, ali to je lepo, mi se slažemo u 99 odsto stvari i, na kraju, Ceca je dama, a ja sam ponekad kabadahija, pa bi bilo čudno da se jedna takva zvezda i dama baš uvek slaže sa mnom”, kaže Vidić za kraj.

6 komentara

6 Comments

 1. keki

  18. 08. 2017. at 12:16

  Sve sve ali ko njega i zasto pita za misljenje???? Sta on ima da kaze? Dosta negativnosti vise, koliko njih ce da se ”ostvari” jos poput njega? Smarac promukli narkomanski. Je l se u svakom intervjuu pohvali da je prijatelj sa cecom ili? LOL

 2. Zk

  18. 08. 2017. at 12:21

  Jeste da je on dileja, al svaka mu je na mestu za ovu kvazi dizajnerku

 3. Lorka

  18. 08. 2017. at 14:07

  A Ceci se očigledno šupka i puca od zavisti šta ova nosi haljine bosanske( a ne vase) dizajnerke.

 4. XD

  18. 08. 2017. at 15:51

  Jeste Sasa ljubomorna seljacina, ali slatko me je nasmejala prica o rozariji i romariji

 5. k

  18. 08. 2017. at 15:57

  Vidicu nadaaj se. A ako i ima TOLIKO para da plati jednu Sharon Stone ili jednu Jennifer Lopez i da uopste dodje do njih, vec je uspela vise od tebe.

 6. Edgar

  18. 08. 2017. at 22:50

  Ovaj puta je narkomanVidić upravu! Ali samo ovaj puta!!! :)) Melina ipak pripada “određenom krugu”. A priča se da joj je Haris podrška, samo da ga pusti na miru da on i njegov ljubavnik žive u miru.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Šokantno

To Top