Saša Vidić objavio rat Ceci zbog neslane šale?!

Zbog neslane šale, pale uvrede

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Zbog neslane šale, pale uvrede

Saša Vidić udario je prošle nedelje na folk divu Svetlanu Cecu Ražnatović, optuživši je da ona naručuje negativne tekstove na njegov račun.

Kreator je ovo objavio na instagramu, nakon što je jedan portal objavio vest da se u supermarketu potukao zbog pileta. Sada je pred kamerama prvi put govorio o ovome.

„STvarno me je potresla ta laž. Meni je to potpuno očajno i jadno izvedeno,“ rekao je on za Prvu na tvrdnje da su negativni tekstovi naručeni.

Inače, za sve je kriv izvesni pevač Marko Milovanović, koji je napravio lažnu vest i na internetu je plasirao kao pravu. Na nju se prvi primio Vidić, koji je potom objavio rat Ceci.

„Da, rat počinje! Počeo je! Gospođo u godinama niko ti nije kriv što te niko ne j*be. Sada ćeš svaki dan čitati ko si lažna majko nacije! Sram te bilo! Nisam ja zbog pileta, već da kupim “majci” čajnu kobasicu pošto ku… nema da joj učinim plezir! Jbg da sam bio dobar sa majkom 90-ih i da mi je prodala sa mužem belu tehniku iz Vukovara, možda bih i kupio piliće,“ napisao je on tada na Instagramu.

Ni Ceca mu nije ostala dužna, pa je preko društvenih mreža poslala suptilnu poruku. “Čudno je kako ljudi misle da ih mrziš, a ti uopšte ne misliš o njima. Nažalost, paranoidna šizofrenija”.

Vidić se, inače, sreo sa pevačem krivim za ovaj skandal i pred kamerama se raspravio sa njim. „Ti si sada napravio celu pometnju. Ti si sve to sredio?! Samo da ti kažem, lepa je slika.“

Ipak, Vidić kaže da se ne kaje zbog statusa. „Ja sam se izduvao. Ja sam nekim ljudima rekao nešto što sam možda godinama znao i ćutao,“ rekao je.

POSLEDNJE VESTI