Savet Tarota: Tačka uspeha za nedelju 21.5.-27.5.

Otvaranje Tarota Tačka uspeha ima za cilj da pitaču ukaže u kom području, u određenom kraćem periodu, može postići najbolji uspeh i na koji način. Posebno je zgodno u situaciji kada pitač ne može da se odluči u kom pravcu je najsvrsishodnije da usmeri svoju energiju.

OVAN:

Pokrenite diskusiju u vezi nekog spo**og papira ili dokumenta koji vam stoji na putu do ostvarenja vašeg cilja, jer po svoj prilici se tako nešto krije od vas. Osoba rođena u Ribama vam može pomoći u tome i samim tim vas zaštititi od neke prljave i skrivene igre koja vam se odvija iza leđa. Ova nedelja nosi iznenađenja.

BIK:

Neke poslove ne možete uspešno privesti kraju samo zato što se od vas očekuje da nastupate na drugačiji način od onog na koji ste navikli i koji je prirodan za vas. Potražite podršku osobe rođene u Škorpiji da vam pomogne u razrešenju jednog pitanja koje vas odavno muči i za koje procenjujete da ga nećete rešiti do kraja juna ove godine.

BLIZANCI:

Ako razmišljate o promeni mesta boravka ili posla u ovom periodu, bolje je da tu odluku odložite za neko drugo vreme. Situacija će se iskristalisati tek od leta, pa nemojte uzalud trošiti svoje resurse i snagu. Odluka o tome ne zavisi samo od vas, imajte to u vidu.

RAK:

Neko rođen u Ovnu stoji na putu ostvarivanju vaših planova. Isključite preosetljivost i potrudite se da, pošto vam je jasno zašto je to tako, nađete način da zaobiđete potpuno tu osobu. Najbolje je da odložite na neko vreme bilo kakvu naglu akciju i promenite potpuno taktiku.

LAV:

Zahlađenje ili potpuni prekid odnosa sa osobom u znaku Vodolije donosi vam potpuno nov pristup poslovnim mogućnostima. Dosta je lažnih prijatelja u vašem poslovnom okruženju što vam dodatno komplikuje život. Presek nastaje vrlo brzo pojavljivanjem potpuno nove poslovne situacije a radi se o kontaktu sa strancem.

DEVICA:

Poslovna promena velikih razmera je pred vama i povezana je sa inostranstvom. Vrlo je moguće da ćete dobiti neki zaostali veći novac, ili čak ponudu da promenite mesto boravka. Analizirajte pažljivo situaciju i sačekajte da vidite sve detalje vezane za takav predlog, pa tek onda odlučujte.

VAGA:

Vezani ste za osobu iz prošlosti i svoja osećanja prema njoj i nikako ne možete da zatvorite to poglavlje svog života. To vam stvara dodatne probleme jer je to neko s kim ste imali ili imate neku vrstu poslovne saradnje. Do kraja ovog meseca imate šansu da razdužite obavezu koju imate prema toj osobi i krenete dalje.

ŠKORPIJA:

Buđenje bi moglo biti bolno kada budete shvatili da odluka koju ste doneli i akcije koje ste preduzeli neće doneti očekivani rezultat. Možda imate još vremena da promenite pravac kojim ste krenuli, jer vam se ovog puta sve može obiti o glavu. Neko rođen u Vodoliji vam i dalje stoji na putu.

STRELAC:

Od vas se očekuje veliki rad i u tome vam pomažu osobe rodjene u Ribama i Vodoliji. Svesni ste odgovornosti koju ćete poneti, ali se ne bojite i to je dobro za vas, pre svega. Ovo samo znači početak nečeg novog, u šta se mora ulagati na duže staze.Ne odbijajte lidersku ulogu, jer vaš entuzijazam i znanje je upravo ono što će izneti ceo posao.

JARAC:

Uspećete da se izborite za svoju poziciju jedino ako ostanete mirni i pribrani. Vaša snaga leži upravo u tome da znate šta je pravedno i ispravno i tih principa se dosledno držite. Nešto što je bilo sakriveno od vas će izaći na svetlost dana u narednom periodu, što će potvrditi neke vaše sumnje. Ne dozvolite da vas iko destabilizuje, budite koncentrisani na svoj cilj.

VODOLIJA:

Prekid jednog partnerskog odnosa je pred vama,što je posledica vaših pogrešnih procena i ulaganja. Osobe rođene u Lavu i Blizancima će poremetiti neko vaše nastojanje da neke poslovne projekte izvedete na vaš način. Nema načina da ovo zaustavite niti bilo šta popravite. Greške se moraju platiti.

RIBE:

Moraćete da rasčistite sve probleme koje imate a tiču se pravne i finansijske strane. Sve dok to ne uradite, ma koliko analizirali i pokušavali da nekako izbegnete rešavanje tih nagomilanih problema, nećete moći napred. Cilj koji ste sebi postavili i krenuli po principu “sve ili ništa” može biti ovo drugo. Promenite potpuno sistem rada .

Povezane vesti

Back to Top