Savet tarota: Tačka uspeha za period 23.7.-30.7.2012.

Otvaranje Tarota Tačka uspeha ima za cilj da pitaču ukaže u kom području, u određenom kraćem periodu, može postići najbolji uspeh i na koji način. Posebno je zgodno u situaciji kada pitač ne može da se odluči u kom pravcu je najsvrsishodnije da usmeri svoju energiju.

OVAN:

Nipošto ne reagujte impulsivno ako budete dobili negativne vesti u vezi sa napornim poslom na kome radite. Pomoć možete dobiti od osobe rođene u Vagi, kao i potrebnu podršku.Tarot upozorava na mogućnost da uključite i savetnika pravne struke ako bude došlo do većih komplikacija.

BIK:

Odvajanje od osoba za koje se bude ispostavilo da su imali negativan uticaj na vaš život je pred vama.Neke informacije koje niste imali vas mogu dovesti u stanje šoka i neverice,pa vam neće preostati ništa drugo osim da sečete sve ono što vas ugrožava.

BLIZANCI:

Vaši tajni planovi mogu biti onemogućeni kroz aktivnosti osobe rođene u Vodoliji.Jedino vas istina može spasiti da se još više ne upletete i postanete žrtva planova osoba koje su koristeći vas došle do nekih poslovnih pogodnosti.Ispitajte sve detalje i reagujte na vreme.

RAK:

Neke poslove ćete uspešno privesti kraju, uprkos strahu koji osećate. Tarot vas upozorava da sada ne smete da stanete i demorališete se, jer samo od vaših daljih aktivnosti zavisi kako ćete postaviti svoje poslovne aktivnosti ubuduće. Neko rođen u Vagi vam može pomoći, pa ne odbijajte ponuđenu pomoć i rešenje.

LAV:

Ne prihvatajte ponuđene poslove od osobe rođene u Blizancima jer ma kako to sjajno izgledalo, neće se po vas dobro završiti, pogotovu ako se radi o poslu koji je povezan sa inostranstvom. Ovo pogotovu važi za osobe ovog znaka koje treba da se stretnu sa nekim ko dolazi iz istočnih zemalja.

DEVICA:

Odluke koje morate doneti su definitivno pred vama,pa ne oklevajte. Već imate dovoljno informacija da biste zaokružili ceo projekat na kome ste radili i naplatili kvalitetno svoj rad. Ispitajte pre donošenja konačne odluke motive osobe rođene u Škorpiji, jer vam je nešto bitno prećutala zbog svojih interesa.

VAGA:

Pred vama je uspešno okončanje velikog posla ili završetak nečega na čemu ste dugo i muktrpno radili u prethodnom periodu. Uspećete da izgurate sve onako kako ste zamislili, jedino vam je vreme koje trošite na okončanje neke administracije problem. Uskoro vam dolazi važna vest iz inostranstva koja će vam vratiti osmeh na lice.

ŠKORPIJA:

Tokom ove nedelje će vam postati jasno koliko ste pogrešili kada je podrška koju ste davali u pitanju, posebno osobi rođenoj u Jarcu ili nekom ko vam je nadređen. Vreme je da se distancirate od svih aktivnosti osoba koje vas uvlače u svoje planove, po svoj prilici ovog puta ste vi izmanipulisani, iako mislite da držite sve konce u svojim rukama.

STRELAC:

Problem koji vam se odavno provlači tiče se osobe rođene u Biku i vreme je da postavite te odnose na pravo mesto da biste mogli da nastavite po svom planu. Potrebno je da se potpuno organizujete na pravi način da od svog poslovnog i privatnog života ne biste dalje pravili haos i rasulo. Donesite potrebne odluke što pre.

JARAC:

Preokret na Karmičkoj stazi se već dešava, iako vi još uvek nemate potpuno jasnu sliku šta vam je dalje činiti. Uspeh velikih razmera je pred vama, a vi se još uvek dvoumite.Nema potrebe za tim, stisnite zube i nastavite svojim putem, ono što je iza vas nije više vaš problem.Počnite da brinete samo o sebi i svojim poslovima.

VODOLIJA:

Greške koje ste u prošlosti načinili, kao i vaša arogancija i odbijanje da postupite ispravno dolaze na naplatu. Na vašu žalost, vaš sistem vrednosti nije po Karmičkom zakonu, pa ćete posledice bumerang efekta i te kako osetiti u narednom periodu.

RIBE:

Odustanite od pokušaja da osobe rođene u Devici i Škorpiji pokušavate da ubedite da vam pomognu, jer to neće učiniti. Najbolje bi bilo da odustanete od plana koji ih je uključivao, prestrojite se i krenete dalje. Neko rođen u Lavu vam je loš savetnik. Razmislite o svojim poslovnim potezima.

Povezane vesti

Back to Top
close

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.