Savet Tarota: Tačka uspeha za period 25.6.-2.7.2012.

Otvaranje Tarota Tačka uspeha ima za cilj da pitaču ukaže u kom području, u određenom kraćem periodu, može postići najbolji uspeh i na koji način. Posebno je zgodno u situaciji kada pitač ne može da se odluči u kom pravcu je najsvrsishodnije da usmeri svoju energiju.

OVAN:

Imate mogućnost da ove nedelje uz pomoć posrednika rođenog u Raku razrešite problem vezan za veću količinu novca. Ako planirate kupovinu nekretnine ili planirate obezbeđenje sredstava u vezi s tim, zaobiđite posrednike.

BIK:

Promena na Karmičkom putu tiče se vašeg emotivnog života.Ponašate se po principu “sve ili ništa” jer vam je dosta neadekvatnog ponašanja od strane emotivnog partnera. Nešto vas još uvek sprečava da donesete konačnu odluku, očekujete da partner shvati na koji način treba da promeni svoje ponašanje prema vama.

BLIZANAC:

Neverovatno je koliko je svima koji pripadaju ovom znaku bitno da ovu nedelju iskoriste da promene svoje stavove. Sve ono što ste do sada radili, a odnosi se pre svega na manipulaciju ljudima može vam se vratiti kao bumerang.Potrudite se da drugim ljudima pružate savete i pomoć nesebično, da makar nešto ispravite.

RAK:

Odahnućete kada budete doveli u red neke porodične i familijarne relacije koje su vas opterećivale, tim pre što niste bili u obavezi da učestvujete u bilo čemu. Neko rodjen u Blizancima će zahladiti odnose sa vama usled materijalnih pitanja i nekretnina, što je izuzetno dobro za vas.

LAV:

Pripazite da ne dođete u sukob sa nadređenima ili nekom zakonskom formom kada su poslovi u pitanju ove nedelje.Potrebno je mnogo budne pažnje da se ne bi sve preokrenulo u pravcu koji niko ne želi,pogotovu kada su interpesonalni odnosi u pitanju u poslovnom okruženju. Stiže neki novac koji je kasnio.

DEVICA:

U ovom periodu ćete dobiti neke odgovore na pitanja koja odavno očekujete. Osoba rođena u Lavu vam može dati pravi savet, no uprkos svemu u ostvarivanju svojih ciljeva budite oprezni i mudri. Svaku, pa i najmanju mogućnost uplitanja sa strane u vaše poslovne planove secite u korenu, ta taktika vam može doneti mnogo više.

VAGA:

Uprkos vašem pozitivnom stavu koji vam se savetuje ove nedelje, potrudite se da držite sve konce u svojim rukama uz dozu opreza kada su predlozi od davnašnjih saradnika u pitanju.Ponovo vam se vraća samopoštovanje kada su poslovi u pitanju,što je dobro za vas.Neko u Blizancima vam pravi pometnju.

ŠKORPIJA:

Duhovna nestabilnost potiče od straha da se ne sruši sve ono što ste postavili tokom prethodnog perioda pod velom tajne. Moguće je da će upravo ta tajna izaći na svetlost dana i doneti vam Karmički preokret po zasluzi.

STRELAC:

Analiza koju ste uradili biće vam od koristi u daljem radu, tim pre što ćete napraviti zaokret kada je vaš život u pitanju. Duhovni aspekt vaše ličnosti će vam dati potrebnu snagu i balans da sprovedete u delo vaše planove. Nalazite se na početku novog životnog ciklusa.

JARAC:

Pat pozicija iz koje ćete izvući pouku odnosi se na bumerang efekt vezan za osobu rođenu u Devici koji vam ne dozvoljava da planove sprovedete u delo. Karmički faktor je jako izražen u ovom periodu, pa je krajnje vreme da još jednom razmislite o principima kojima se rukovodite kao i načinu ponašanja.

VODOLIJA:

Ako ne budete preuzeli odgovornost od koje upo**o bežite, naći ćete se u žešćem problemu.Radi se o poslovnim potezima koje ste povukli a kojima ste računali na veću dobit od zaslužene. Od vašeg izbora zavisi vaš dalji poslovni rejting, zato razmislite dobro šta će vam biti jednostavnije i jeftinije.

RIBE:

Niko vam nije kriv što ste davali podršku pogrešnim principima i ljudima. Sada pokušavate da se udaljite od svega što ste zakuvali, ali u tome nećete uspeti.Neko kome ste pomagali vas može i povrediti i izdati. Posebno teško će vam pasti ako se radi i članu porodice.Situacija vam je vrlo nestabilna ove nedelje.

Povezane vesti

Back to Top