Savet Tarota za period od 6.8. do 13.8.2012.

OVAN:
Vaša razmišljanja u vezi nekih odluka koje morate doneti usmerite u pravcu razrešenja problema koji dugo stoji a tiče se uplitanja osobe rođene u Škorpiji. Najbolje bi bilo to što pre onemogućite da biste mogli da realizujete svoje planove.

BIK:
Tarot vam savetuje da budete odmereni i odlučni kada bude došlo do otkrivanja nekih informacija koje idu na vašu štetu.Bez obzira o kome se radilo,nastavite po svom planu, jer vi niste u obavezi da nosite tuđu odgovornost .Obratite pažnju na osobu rođenu u Ribama.

BLIZANCI:
Promene koje su pred vama se tiču i poslovnog i privatnog života. Vreme je da počnete sa prihvatanjem da niste sasvim nedužni u nekim stvarima koje su vam se desile i da to priznate onima koje ste povredili.Osoba rođena u Vagi vam može pomoći u tome.

RAK:
Okončanje jednog poslovnog dugoročnog projekta je u vašim rukama, pa ne oklevajte da to završite,jer vas iz toga očekuje dobit za koju ste već izgubili nadu. Neko rođen u Vagi vam može pomoći,potrebno je da zatražite pomoć.

LAV:
Ako ne budete shvatili da vaše pogrešne procene potiču iz ogromnog Ega koji vlada vama-naći ćete se u problemu koji ste sami napravili i za kojeg ne možete nikoga optužiti. Racionalizujte što pre svoje želje,maštanje vam samo stvara probleme.

DEVICA:
Udaljite se od osoba rođenih u Ribama i Škorpiji jer vam smetaju da ostvarite svoje planove.Imaćete mnogo više prostora za delanje kada budete prestali ra rešavate tuđe probleme.Očekujte poziv za novi poslovni projekat.

VAGA:
Bez obzira na vašu odluku da smireno rešavate problem koji vam se tiče posla, iskušenja vam mogu doći od strane osoba rođenih u Vodoliji i Ovnu. Budite odmereni i smireni, ali i odlučni da biste postigli ono što smatrate potpuno ispravnim.

ŠKORPIJA:
Pred vama je gomila stvari koje morate uraditi, a vi se još ne pomerate s mesta.Ako očekujete da će drugi ljudi podmetnuti svoja leđa i rad,grdno se varate. Vreme je da shvatite da se samo radom postižu kvalitetni rezultati,sve ostalo je kratkog daha.

STRELAC:
Napravite preokret kada je vaše poslovno okruženje u pitanju, da biste postigli da odgovorite svim zahtevima koji su pred vama.Neko rođen u Biku vas ne ostavlja na miru, uskoro ćete saznati sve detalje,ali ne reagujte impulsivno,već preokrenite situaciju u svoju korist.

JARAC:
Promena koja je pred vama biće inicirana od strane osobe rođene u Strelcu i tiče se kompletne promeneNać vaših planova. Može se desiti da vam pomoć u toj situaciji pruži neko rođen u Devici, kada mu izložite problem.

VODOLIJA:
Ako se budete upleli u situaciju koja se ne tiče vas lično, naći ćete se u problemu.Najbolje je da ostavite druge ljude da rešavaju svoje probleme,a pomoć im pružite samo savetom.Čuvajte sebe od intriga,mogu vam naškoditi.

RIBE:
Naći ćete se u velikom problemu ako nastavite da prihvatate savete osobe iz najbliže okoline.U ovom periodu gledajte samo svoje poslove i ne dozvolite sebi da vas manipulišu.

 

 

Povezane vesti

Back to Top
close

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.