Saveti tarota za nedelju 23.4. – 29.4.2012.

Ovan:

Fokusirajte svoju energiju u pravcu rešavanja zaostalih problema u emotivnom smislu i to u narednih par dana. Predstoji vam odvajanje od neprijatnosti vezanih za osobu rodjenu u Jarcu. Ako se budete potrudili, sve može biti gotovo u narednih deset dana. Tarot savetuje promišljenost.

Bik:

Bez opravdanog razloga osećate teskobu i strah, što je posledica vaše pogrešne procene da u narednih mesec dana nećete postići ono što ste sebi postavili kao cilj. Trudite se da se kontrolišete kada je način postizanja željenog cilja u pitanju i ne gubite iz vida činjenicu, da je ovo dobar period za udruživanje.

Blizanci:

Nipošto ne gradite kuću na pesku ove nedelje! Cilj koji ste sebi zacrtali nećete postići jer gradite krivu sliku o sebi. Duhovno budjenje bi moglo biti bolno, pa se trgnite što pre, jer naredne nedelje u tom slučaju ne nose ništa dobro. Razmislite o svojim greškama.

 

RAK:

Plan vam je odličan i osećate se jače i moćnije nego inače. Budite nesebični ako se pomoć traži od vas, jer će vam to razrešiti jedan stari problem s kojim se odavno borite i kojeg ste već odavno siti. U naredna dva dana bi trebalo da shvatite da je situacija pod vašom kontrolom.Vašim starim neprijateljima ide loš period, nemojte se iznenaditi kada budete dobili tu vrstu informacije.

Lav:

Karmički preokret vezan za osobu rodjenu u Biku koji ste odavno čekali. Trudite se da budete iznad situacije jer će se sve dešavati bez vašeg dodatnog angažovanja. Jedino što možete da uradite je da ne preuzimate ničiju odgovornost na sebe.

Devica:

Ne dozvolite sumnji da oslabi vaše snage i ako se odlučite za akciju, nastavite po ličnom planu. Pri tome o svojim planovima ćutite, pomoć vam stiže od osobe koju ćete sresti, a po svoj prilici je neko rodjen u Ribama, ali sa kraja tog znaka.

 

Vaga:

Korenita promena je pred vama, ide vam po karmičkom toku i Tarot vam savetuje da napravite rezove. Osoba rođena u Lavu vam predsatavlja problem i balast u delu vaših nastojanja da sprovedete promenu na pravi način. Nađite način da okolina preuzme svoj deo odgovornosti da biste uspeli u svojim poslovima.

Škorpija:

Udaljavanje od dogadjaja koje ste sami izazvali vas neće spasiti od posledica. Jedini način da izađete iz ovog problema je da narednom periodu iznesete tajne koje čuvate na svetlost dana i suočite se sa gubitkom ljudi koje ste ubacili u svoju kombinaciju da postignete uspeh. Odbacite već jednom idejau da ćete manipulacijom ljudima nešto postići.

Strelac:

Ne budite preosetljivi kada donosite odluke koje se tiču čišćenja vašeg života od svega onoga što smatrate preživelim i nepotrebnim. Rodbina vam može biti prepreka da započnete na pravi način nov životni ciklus za koji osećate da će vas život učiniti punijim. Neko rođen u znaku blizanaca vam može biti smetnja.

Jarac:

Potreba da jedan životni ciklus zaokružite i ostavite iza sebe narasta, ali to još uvek nije moguće. U narednih četiri dana morate doneti bitnu odluku koja će vas odvesti do postavljenog cilja. Ne obazite se na osobu rođenu u Ovnu i njene želje i ne dozvolite da vas zaustavi u vašim nastojanjima i planovima.

Vodolija:

Vaša nekorektnost prema univerzalnim principima vam neće doneti ništa dobro, jer osoba kojoj ste pomagali da stigne do svog cilja neće stati iza vas kao što ste očekivali. Izbor je bio vaš i ako ste se računali da će sve dobro proći, napravili ste kardinalnu grešku. Duhovna spoznaja sebe je vaš primarni cilj u ovom periodu, ako želite sebi dobro.

Ribe:

Udaljavanje od onoga što ste zakuvali, neće vam poći za rukom. Duhovna katarza koja vam predstoji izvešće na svetlost dana mnogo vaših pogrešnih stavova i postupaka, pa se pripremite da preuzmete odgovornost za sve ono što ste izgovorili ili uradili. Rasčistite sa sobom da biste izašli iz vrtloga koji vas ne vodi ničem dobrom.

Savete tarota uradila Jasmina Aleksić-Papessa. Više o njenim uslugama možete pročitati ovde.

Pročitajte i nedeljni horoskop za nedelju 23.4-29.4.2012.

Povezane vesti

Back to Top