Prijatelji savetuju Popovića: Izbaci Acu Lukasa iz Zvezdi Granda

Iako je završena sezona Zvezda Granda koju je Saša Popović s nestrpljenjem čekao kako bi leto proveo na miru, njega još više boli glava jer Aca Lukas odbija da bude deo žirija zbog svađe sa Jelenom Karleušom, a ni JK ne želi da sedi sa njim u istoj emisiji.

Iako su godinama bili članovi žirija koji su, zajedno sa Anom Bekutom, Viki Miljković, Draganom Stojkovićem Bosancem i Marijom Šerifović između ostalog bili zaslužni za visoki rejting emisije, svađa koju ne mogu da premoste pravi veliki razdor u čitavoj ekipi, piše Blic Scena.

Upravo zbog toga, Popović poslednjih nedelja intenzivno razmišlja šta da radi i kako da reši ovaj problem. On je  probao da izgladi odnose Jelene i Ace, ali to je po svemu sudeći sada nemoguće, tako da ne zna šta će raditi u narednom periodu.

Karleuša je više puta pričala da sa Lukasom više nema nikakav kontakt, te da on kao nekadašnji prijatelj može da zaboravi na nju. Aca je istog mišljenja.

“Zbog toga što su se Jelena i Aca posvađali, te ne žele da imaju komunikaciju, Saša je upao u veliki problem. Potpuno su neprofesionalni i sada čitav projekat, u koji je mnogo uloženo, trpi. Svi ostali treba da trpe zbog njih i to nije nimalo lepo,” kaže izvor upućen u situaciju.

Inače, Aca je već najavio da ne želi da bude deo ekipe koja će raditi nove “Zvezde Granda”, a Popoviću se to nimalo ne sviđa. Karleuša ostaje, ali Saša ih je želeo sve na okupu. Zbog toga se nedeljama spekuliše ko bi mogao da zameni Acu i da li će Karleuša dati otkaz ukoliko on ostane. Međutim, Saša još uvek ne želi da razmišlja o tome, jer je čak razgovarao sa Acom kako bi ga vratio u ekipu.

“Karleuša je jasno stavila do znanja Popoviću da neće ćutati na Lukasove opaske, a Lukas je zahtevao da Saša utiša Jelenu. Neverovatno je da ne mogu da premoste nesuglasice koje su nastale nedavno i da postupe profesionalno u ovoj situaciji, odnosno da sve ostave po strani. Saša pokušava da ubedi Lukasa da ostane u žiriju, ali mu je on tražio da Jelenu smiri, kako ne bi pričala šta joj padne na pamet. Popović je čak u jednom momentu razgovarao i sa Jelenom kako bi smirila bubice, međutim, još uvek ne zna šta će biti od svega toga, jer se oboje ponašaju kao deca u vrtiću. To drugi ne žele da trpe, ali je na Saši da donese konačnu odluku,” kaže dalje izvor.

Ana, Marija, Bosanac, Viki i Snežana ne žele da se mešaju, ali Popović očekuje podršku u ovom trenutku.

“Svima je jasno da Saša želi da ima dobar projekat. Novu sezonu najavio je još pri samom kraju prošle, dosta ulaže u sve, smislio je drugačiji koncept, scenografiju i uvodi dosta novina. Ipak, problem mu stvara činjenica da iako svi pristanu da ponovo sarađuju, usred sezone može doći do novih svađa i tako čitav koncept može da padne u vodu, a emitovanje bude pod znakom pitanja. On to sebi jednostavno ne želi da dozvoli i zbog toga već sada razmišlja o alternativama.”

Popović se konsultovao sa bliskim ljudima, do čijeg mišljenja mu je posebno stalo. Svi oni slažu se u jednom.

“Saradnici ga savetuju da digne ruke i pusti Lukasa budući da je Aca već rekao da ne želi da učestvuje više u emisiji. Smatraju da će emisija sama po sebi imati rejting, te da je veći problem ako Saša reši problem, a onda se sve izjalovi, nego da dovede novog zanimljivog člana koji će se pridružiti uigranoj ekipi. Neki su čak mišljenja da postoje pojedinci koji bi u šou uneli novu energiju i scenario bi sigurno išao drugim tokom. Svi smatraju da je ovaj šou gledan zbog koncepcije i svega onoga što šou “Zvezde Granda” u muzičkom smislu znači, a ne samo zbog toga ko sedi u stolici i ocenjuje kandidate. Naravno da su svi članovi žirija doprineli da emisija bude zanimljivija, posebno te čarke između njih, ali sada je kap prelila čašu i postoje momenti u kojima stvari treba pustiti da teku svojim tokom. Ništa ne treba na silu raditi, što i Saša polako sam shvata,” ističe dalje izvor.

Da podsetimo, svađa je nastala kada je Aca Lukas osuo drvlje i kamenje po pevačici Jeleni Karleuši, sa kojom se posvađao zbog jedne kandidatkinje, a nakon čega je Jelena u čitavu svađu bez razloga umešala i Svetlanu – Cecu Ražnatović, sa kojom je Aca u dobrim odnosima. Lukas je tada poručio Jeleni: “Zašto mešaš ženu koja tebe ne spominje i za koju ne postojiš?”, što je Karleušu dodatno iznerviralo. Tada je ona osula paljbu i po njemu i po Ceci, a ni on joj nije ostao dužan, pa ju je častio gnusnim psovkama. Nakon toga, oni su se sreli na samom finalu emisije “Zvezde Granda”, ali je neprijatnom susretu svedočilo više desetina novinara i svi okupljeni. Nakon toga, sukob se nastavio posle Karleušine izjave za jedan nedeljnik kako je, da je htela, mogla ona da ima premijeru svoje pesme na finalu “Zvezda Granda” umesto Ace i Milice Pavlović. Lukas nije ostao imun na ovo, pa joj je uputio odgovor u vidu žestoke prozivke, u koje je upleo i Mariju Šerifović.

Povezane vesti

Back to Top

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.