Search
Close this search box.

Seksi Sandra isprozivala Daru: Šta se popalila, kao da ima dvadeset godina?!

Seksi Sandra javno isprozivala Daru (foto: nadlanu)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Seksi Sandra javno isprozivala Daru (foto: nadlanu) Nakon što se pojavio snimak Dare Bubamare koja simulira seks na bini dok izvodi svoju novu pesmu, usledili su mnogbrojni komentari na račun pevačice, pa se tom temom pozabavila i pevačica Seksi Sandra.
Pevačica Dara Bubamara ne prestaje da puni tabloide provokativnim fotkama i još provokativnijim nastupima. Iako javnost uglavnom osuđuje njeno ponašanje, kao što je nedavno simuliranje seksa na sceni, pevačica nema nameru da stane. Nije javnost jedina koja je zgrožena Darinim postupcima, naročito zbog činjenica da je ona udata žena i majka jednog dečaka. Mnoge njene kolege sa muzičke scene javno su izrazile negodovanje povodom pevačicinog „drugog puberteta“, pa se javno oglasila i pevačica Seksi Sandra, koja je na svom Facebook profilu jedan svoj status posvetila poznatoj folkerki, objavio je Puls.

„Dobra je pesma, ali ne znam šta se popalila Dara kao da ima dvadeset godina… Nije ni to loše „, napisala je Sandra.

Iako se možemo složiti sa Sandrinim statusom, činjenica je da ni ova pevačica nije cvećka, budući da je pažnju javnosti uglavnom privačila golotinjom i vrlo provokativnim pesmama.

POSLEDNJE VESTI