Severina Dan mladosti proslavila rame uz rame sa Titom!

Nakon posjeta predsjedniku Carteru, Tito je iz Amerike doputovao u Buckingamsku palacu, gdje ga je ugostila kraljica Elizabeta. (foto: Instagram)

Današnji dan, 25. maj, nekada se slavio kao Dan mladosti, pa je mnoge uhvatila nostalgija za bivšom Jugoslavijom, uključujući i pevačicu Severinu Vučković.Poznata pevačica objavila je na Instagramu niz fotografija na kojima je u društvu Josipa Broza Tita, njegove supruge Jovanke, kao i Richarda Nixona i Johna Kennedya.

Buduci da se u Bijeloj kuci nije smjelo pusiti, Pat, Richard i Tito potjerani su na balkon, s kojeg su (s manje i vise odusevljenja) mahali slucajnim prolaznicima. (foto: Instagram)

Naravno, radi se o montažama, koje je za nju ponovo uradio jedan mladi umetnik iz Valjeva. On je za Seve i ranije pravio fotografije koje su izazvale oprečne reakcije njenih fanova, ali su ovog puta komentari najvećim delom bili pozitivni i mnogi su pevačici poručili da se sjajno uklopila uz Tita.

"Je l' to #chanel?" - upita Jovanka Jackie, dok su Tito i Kennedy, koji ga je srdacno primio u Americi, pozirali fotografima... Te fotografije se nalaze u brojnim povijesnim knjigama. Cak i na Internetu. (foto: Instagram)
„Je l’ to #chanel?“ – upita Jovanka Jackie, dok su Tito i Kennedy, koji ga je srdacno primio u Americi, pozirali fotografima… Te fotografije se nalaze u brojnim povijesnim knjigama. Cak i na Internetu. (foto: Instagram)

Povezane vesti

Back to Top

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.