Search
Close this search box.

Sin Šabana Šaulića prokockao 80 hiljada evra, majka otplaćivala dug?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Naslednik Šabana Šaulića, Mihajlo Šaulić navodno je prokockao 80.000 evra, a taj dug navodno je u ratama vratila njegova majka Goca Šaulić.
Prema pisanju domaćih medija, mladi Šaulić već godinama ima ogromne probleme zbog ovog poroka, a njegovi roditelji su ga u više navrata izvlačili iz dugova. Mihajlo je navodno zbog kocke i čestih poseta kazinu svoju porodicu ponovo doveo u neprijatnu situaciju. Kako tvrdi izvor Kurira, Šaulić je prethodnih godina zapao u velike dugove zbog kojih je dobijao i ozbiljne pretnje. U pitanju je cifra od oko 80.000 evra koju je morao da vrati u što kraćam vremenskom periodu. Prema pisanju Kurira, Mihajlo je najpre od svih krio da je ponovo upao u dugove i da su ljudi od kojih je pozajmljivao novac zahtevali da im ga vrati što pre. Na kraju mladi Šaulić je morao da potraži pomoć od svoje majke Goce Šaulić.
Šabanova udovica navodno je poludela kada je saznala za to, pa je sa Mihajlom morala da obavi ozbiljan razgovor po ko zna koji put, ali je na kraju shvatila da nema drugog izbora nego da preuzme dug na sebe. U roku od nekoliko meseci Goca je navodno uspela da sakupi novac u vrednosti stana u Beogradu. Kako tvrdi sagovornik Kurira, Goca je zahvaljujući vili na Dedinju koju duže od godinu dana izdaje jednoj ambasadi za 5.000 evra mesečno, ali i od autorskih prava koje dobija za Šabanovu muziku od Jutjuba uspela da isplati Mihajlov dug.

POSLEDNJE VESTI