in

Šok: Snimak Rade Manojlović na sajtu sa filmovima za odrasle


Rada Manojlović trenutno je najpopularnija na dva sajta, gde se gledaju filmovi za odrasle! Pojedini pevačicini snimci sa nastupa najgledaniji su na portalima za odrasle, a jedan od njih ima više od 300.000 pregleda.

Nije novina da fotografije javnih ličnosti postanu materijal za ove sajtove, ali Manojlović je na sajtovima za odrasle postala jedna od najpopularnijih.

Nakon što je pre nekoliko godina jedna veb-stranica koja plasira takav sadržaj objavila Radine slike pod nazivom „Seksi pevačica Rada Manojlović“, drugi su otišli korak dalje, prenosi Informer.

Sajt „XNXX“ objavio je nekoliko video-snimaka pevačicinih nastupa, a sve to postalo je hit na Tviteru. Neki korisnici ove društvene mreže šerovali su „Radin uspeh“ i otkrili da je ona jedna od najpretraživanijih Srpkinja na tim sajtovima.

Najgledaniji video popularne pevačice je sa koncerta u diskoteci u inostranstvu na kojem meša i igra provokativno, ali i dozvoljava gostima da je dodiruju. Tako se u jednom momentu na snimku jasno vidi da je Rada okrenula zadnjicu ka publici i približila se bini, pa su je devojke tik do nje štipkale, pipkale i mazile, kako otpozadi, tako i spreda. Kada su videli priliku, ka bini su tada pohitali i neki muškarci i dodirivali Radu, ali je ona tada povukla ručnu i udaljila se.

Ipak, nastavila je da meša i da se uvija, a to zadovoljstvo za oči traje nekoliko minuta. Video je jedan od najgledanijih u kategoriji „Serbian“, a tagovi ispod njega su „serbian singer“, „amaterka“, „serbian celebrity“, kao i „MILF“ i drugi mnogo vulgarniji.

Još jedan popularan, ali dosta manje gledan u odnosu na prvi snimak, takođe je sa pevačicinog nastupa. Ovaj put ona na sebi ima dugačku crvenu haljinu sa prorezima, koji su, čim je Rada napravila korak, pokazali njene noge, ali i međunožje. Na tom nastupu Manojlovićeva takođe izazovno pleše, a pripremila je i poseban performans za publiku.

Svoju zadnjicu okrenula je ka gostima i počela da se uvija, trese i savija do poda, a u pozadini se jasno čuju ovacije muškaraca. Video ima oko 40.000 pregleda.

I na drugim poznatim sajtovima Manojlovićeva je glavna srpska zvezda, a može se naći i snimak sa nastupa gde se uvija u uskom uz telo pripijenom kombinezonu kroz koji se sve ocrtava. Na jednom od najgledanijih videa na tom sajtu ona vrcka u prekratkoj šarenoj haljini, iz koje viri njena pozadina, a opis je „Rada Manojlović Hot Bitch“.