in

Šta će ti pevačica: Nikolasova porodica protiv Milice Pavlović?!

„Nećeš moći da se nosiš s njenom popularnošću!“

Kada su čuli da je Milica Pavlović navodno u vezi s njihovim rođakom Nikolasom Saveljićem, familija mladog vaterpoliste digla se na noge.

Naime, kako još niko nije siguran da li su Nikolas i Milica zaista zajedno ili se pak samo druže, rešili su da mu prvom prilikom, kada ga vide, skrenu pažnju da mu ne treba pevačica!

 „Oni ljudi vole Milicu i slušaju njene pesme, ali misle da će Nikolas da nagrabusi s njom, to su neki njegovi dalji rođaci, malo su stariji ljudi,“ započinje izvor i dodaje:

„Oni se plaše da će Nikolasa da proguta Micina popularnost i da neće imati snage da se nosi s njom koja je sva svoja i sposobna i da će mu slomiti srce.“

„Kažu da je ona prelepa i da je svi žele, pa se boje da će Nikolas da bude ljubomoran i da će da pati. E sad, da li će sve to da mu kažu i da mu zvocaju ili to samo te babe i dede između sebe nagađaju, pitanje je. Uostalom, Milica nikad nije potvrdila da je s njim, a nije ni on jer ili su drugovi ili čuvaju ljubav samo za sebe. U svakom slučaju, familija ih sigurno neće razdvojiti ako se vole,“ zaključio je izvor.