in

Evo zbog čega se ne vole Emina Jahović i Jelena Karleuša

JK i Emina bile su baš dobre i cenile su jedna drugu, međutim, zbog pesme je nastao problem

Foto: Instagram

Nekoliko meseci unazad nagađa se zbog čega se ne podnose Emina Jahović i Jelena Karleuša! Navodno je za sve kriva Nataša Bekvalac.

Naime, JK i Emina bile su baš dobre i cenile su jedna drugu, međutim, zbog pesme Muško više ne mogu koju Emina peva u duetu sa Natašom, JK je blokirala Jahovićevu na Instagramu.

Foto: YT

„Pojedini saradnici koji su radili i sa JK i sa Eminom imali su ideju da pesmu Muško više ne mogu njih dve snime kao duet i Jelena se obradovala, baš se radovala i rekla da pristaje ali da prvo mora da vidi da li joj leži tekst i melodija, ta pesma je tad bila još u fazi izrade,“ objašnjava izvor Scandala! i dodaje:

„Međutim, Emina se u poslednjem trenutku predomislila i rešila da sarađuje s Natašom. Preko noći je promenila odluku i snimila hit s Natašom.“

Foto: Instagram

„Jelenu je to baš zbunilo i negde naljutilo, nije mogla da veruje da Emina pristupa poslu tako površno, pa je blokirala. Sa druge strane, Emina se i sad čudi šta je Jeleni jer je, kako kaže, uvek bila na njenoj strani i branila je kada je bila u centru opasnih afera. Doduše, ta saradnja nikad nije zvanično ugovorena, tako da je moguće da je sve nesporazum,“ zaključio je izvor.