Sukobile se Anastasija i Jelena Karleuša: Pale su teške reči!

Anastasija Ražnatović prvi put je progovorila o sukobu između njene majke, folk pevačice Cece Ražnatović i pop dive Jelene Karleuše.

Mlada pevačica je istakla da je mnogo ponosna na svoju majku kako se ponaša u svim životnim situacijama, pa naravno i u ovoj.

“Nemojte da me vučete za jezik. Želim da se ponašam pristojno u javnosti. Iskreno, nemam šta da kažem za to. Znate, to traje već godinama i godinama unazad. Karleušini komentari na račun moje mame. Možda me je, kada sam bila mlada, sve to pogađalo, ali kasnije shvatite da je bitno ko to izgovara,” počela je ona za Srpski telegraf.

“A kada ta osoba koja izgovara nema apsolutno nikakvu težinu, nije ni bitno kakve su to reči. Mislim da je moja majka uradila jednu apsolutno najpametniju stvar, ćutala je i nije se spuštala na taj nivo,” rekla je Anastasija.

Nije prošlo mnogo, pa se Jelena Karleuša oglasila putem storija na svom Instagram profilu. Jelena nije mogla da prećuti na ovo, pa je žestoko napala mlađu Ražnatovićevu.

“Presmešna devojko, ti kao ćerka ubice, lopova i ratnog zločinca Arkana i majke osuđenog kriminalca, poznatog po krađi miliona, zemunskom klanu i nanogici, polemišeš o meni?! Devojko, jesi li ti pri sebi?!” napisala je na instagramu i dodala:

“Kad pomisliš na mene, ustani i stoj mirno! Idi sad, pevuši sa tom harizmom uginulog hrčka i genetikom džeparoša i romske vračare i psst! Pusti mamu da na sudu zbog mojih krivičnih prijava vodi svoje prljave ratove,” napisala je Jelena.

Povezane vesti

Back to Top