Prati nas

Bizarno

Suzana Mančić: Evo na šta trošim 2.000 evra mesečno

(foto: Screenshot)

(foto: Screenshot)

Suzana Mančić je nedavno izazvala bujicu negativnih komentara kada je otkrila koliko joj je novca potrebno za život. Sada je odlučila da objasni i gde te pare troši.

“Nedavno je buru negodovanja izazvala moja konstatacija da mi za život mesečno treba 2.000 evra, ali to je istina. Život u centru grada, skup auto, odlazak u dobar restoran… koštaju, ali meni te pare ne padaju s neba. Tako učim i svoju decu – da sa neba pada samo kiša, a da pare moraju da se zarade. Mnogo trošim na decu, putovanja, izlazak  u kafanu, na dobar koncert, ali sa sedištem u prvom redu, a to ima svoju cenu. Život je skup, a zdravlje najskuplje”, rekla je pevačica za Alo.

Suzana se prisetila i razdoblja kada su njeni kućni snimci dospeli u javnost. Ona ističe da ju je najviše iznenadila ženska nesolidarnost.

“Već sam zaboravila taj deo života, ali ste u pravu da izostaje ženska solidarnost. Svi su pametni i moralni na internetu kada ostavljaju komentare, a zapravo se vidi koliko iz njih izlazi ljubomora i zavist. Tako je to kod nas – puno primitivizma, ljubomore i zavisti. Životi su nam toliko loši da se osećamo bolje kada vidimo da je nekome drugom loše”, završila je Mančićeva.

Najnoviju dnevnu i nedeljnu štampu u digitalnom obliku čitajte na Novinarnica.net

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top