in

Svedočanstvo komšinice: Tanja Savić krvava šetala oko zgrade!?

„Sasvim slučajno sam ugledala Tanju i odmah mi je bilo jasno da je nešto muči“


Jedna komšinica Tanje Savić iz naselja Belvil otkrila je strašnu scenu sa pevačicom.

Naime, u sitne sate, ugledala je Tanju uplakanu i uznemirenu kako ide oko zgrade, ali nije mogla da shvati šta je problem.

„Bila je topla noć i ja sam sedela na terasi, oko jedan iza ponoći. Sasvim slučajno sam ugledala Tanju i odmah mi je bilo jasno da je nešto muči, ali mi je bilo neprijatno da je zovem s terase,“ objašnjava komšinica za tabloid Scandal i nastavlja:

„Sve vreme je, sećam se, s nekim pričala na telefon i ponavljala da ne zna šta da radi i da ne može da uđe u stan.“

„Delovalo mi je kao da je stigla s nekog nastupa, ali nisam sigurna. Uglavnom, posle desetak minuta naleteo je još jedan komšija i čula sam ga da je pita što joj ide krv, na šta mu je ona rekla da se saplela i pala, i da se ogulila po kolenima i laktovima, ali da je to ne muči toliko koliko činjenica da je izgubila ključ i da ne zna kako da uđe u stan. Ne znam šta se tada desilo, posle sam je viđala vedru i nasmejanu kao i obično. Ona je divna, svima se uvek javi i prema svima je divna, ne glumi zvezdu, ma kakvi. Zato mi je tada i bilo žao, međutim, mislim da se snašla,“ dodaje komšinica.

„Jedino što mi je bilo baš nekako strašno da je vidim tako uznemirenu, a samu u mraku. Ali kad bolje razmislim, pa nikom ne bi bilo prijatno da u sitne sate nema ključ od stana. Sigurno je zato ona tako šetkala i sve vreme nekog zvala. Posle se valjda snašla, više i ne znam jer sam ušla da spavam. Moguće da joj je pomogao taj komšija koji je naišao jer je i on iz našeg ulaza,“ završava komšinica.