Svi muškarci Halle Berry

Halle je bila u vezi sa R&B pevačem Christopher Williamom. Fotografija koju gledate nastala je 1992. godine. U jednomod intervjua Christopher je izjavio da su se rastali jer joj je karijera krenula vrtogavim uspehom.
Ljubavni život lepe glumice oduvek je bio prepun skandala i intriga!

 

Ovih dana oskarovka Halle Berry je u centru interesovanja medija, ali ne zbog poslovnih uspeha, već zbog skandaloznih dešavanja u njenom privatnom životu. Verovatno vam je poznato da je njen sadašnji dečko Olivier Martinez do neprepoznatljivosti pretukao oca njene ćerke Nahle, Gabriela Aurbyja, a potresna fotografija pretučenog Gabriela završila je na internetu.

Zbog toga što je njen ljubavni život trenutno u žiži interesovanja, odlučili smo da vam danas donesemo specijal o svim muškarcima poznate glumice.

Jedan od njih je toliko tukao, da joj je izazvao trajnu gluvoću levog uva, drugog je ostavila zbog karijere, treći je bio seksualni zavisnik koji je varao, zbog četvrtog je pokušala da izvrši samoubistvo, nakon drugog braka rekla je da se više nikada neće udati, a onda se početkom ove godine ponovo verila. No, krenimo redom.

Halle je bila u vezi sa R&B pevačem Christopher Williamom. Fotografija koju gledate nastala je 1992. godine. U jednom od intervjua Christopher je izjavio da su se rastali jer joj je karijera krenula vrtogavim uspehom.

 

Početkom 90-ih Halle je bila u vezi sa Wesley Snipesom. Prema nekim izveštajima on je krivac za trajnu gluvoću njenog levog uva jer se spekuliše da je dok su bili u vezi stalno tukao.

 

Iako nikad potvrđeno, šuškalo se da se Halle 90-ih zabavljala sa Eddie Murhyjem, sa kojim je glumila u filmu 'Boomerang'.

 

Krajem 1992. Halle se udala za igrača bejzbola David Justice. Brak je okončan teškom brakorazvodnom parnicom 1996. godine, a njenom bivšem suprugu izdata je zabrana prilaska glumici. Nakon više od 10 godina, u intervjuu 'Parade' magazinu 2007. Halle je priznala da je tokom razvoda pokušala da izvrši samoubistvo!

 

Halle se udala za glumca i pevača Eric Beneta 2001. godine. Samo 2 godine kasnije par se razišao, zbog seksualne zavisnosti njenog bivšeg supruga i učestaih prevara. Gostujući kod Oprah 2004. godine Berry je izjavila da se više nikada neće udati.

 

Nakon razvoda od Beneta, Halle je 2005. bila u vezi sa glumcem Michael Ealyjem.

 

Novembra 2005. Halle upoznaje kanadskog modela Gabriel Aubryja, kome je marta 2008. rodila ćerku Nahlu. Rastali su se 2010. godine i još uvek vode napetu bitku oko starateljstva, koja je nedavno kulminirala brutalnom tučom.

 

 

Redakcija Tracara.com
Foto: Celebuzz.com, Justjared.com, Fanpop.com

Povezane vesti