in

Tanja ne želi da dolazi po decu! Pevačicin muž podneo zahtev za razvod

Pevačica Tanja Savić razvodi se od supruga Dušana Jovančevića, s kojim godinu dana vodi bitku o starateljstvu nad sinovima koje je, bez njenog znanja, odveo u Australiju.

Dušan je podneo zahtev za razvod, zbog čega je pevačica burno reagovala i u medijima i na društvenim mrežama, a Jovančević otkriva zašto je tek sada zatražio prekid zajednice.

„Ja sam nju ostavio prošle godine i morao sam da čekam da prođe period od tih godinu dana da bih ispoštovao zakon i mogao da predam neophodnu dokumentaciju za razvod. Ovde mora da se sačeka najmanje godinu dana da sa partnerom budete fizički razdvojeni“, rekao je Jovančević i dodao:

„Brak mogu da razvedu i bez njenog prisustva pošto ne živimo zajedno od 7. aprila prošle godine. Oni znaju da je ona u Srbiji i vide koji vremenski period nije ulazila u Australiju“.

Jovančević je rekao i da je dobro i „da su deca dobro“. „Deca su kod mene, Tanja je u Srbiji i ne želi da dolazi po decu. Predao sam za razvod i javljam se kada dobijem potvrdu da su nas razveli“.