in

Tanja Savić na aparatima: Dušan našao novu ženu?!


Muž pevačice Tanje Savić, Dušan, ima novu vezu u Australiji! Prema rečima našeg izvora, on sa tom ženom planira i venčanje, ali i treće dete.

„Svi Dušanovi poznanici iz Gold Kosta bruje na sva usta da se on zaljubio do ušiju i da jedva čeka da se venča.“ objašnjava izvor i dodaje:

„Ta žena prihvata i Dušanove sinove i želi da mu rodi još dece, a Dušan je, čini se, raščistio sa sobom u glavi i shvatio da je s Tanjom kraj.“

„Ostalo mu je jedino da se izbori da deca ostanu s njim. Sve to će dotući Tanju, imaće žena nervni slom kad sve to sazna. Ne znam kako će ona dalje da se bori, ali neće joj biti lako. On za sada krije tu vezu, ali neće još dugo i ne bi me čudilo da ona do kraja godine ostane trudna,“ završava naš izvor.

Podsetimo, Dušan je odveo decu od Tanje u aprilu ove godine, od kada ona nema kontakt sa njima. Razne priče su se pojavile, između ostalog i ta da je Dušan pevačicu tukao.

„Dušan je jako preke naravi. Kod njega rešavanje problema mirnim putem ne postoji. U svađi pljušte najžeće uvrede, a ako mu živci popuste nema problem ni da se pobije. U ovom slučaju sa Tanjom. U nekoliko navrata ozbiljne batine je dobila od njega. To je bilo u Australiji. Pokačili su se oko gluposti. Plus, njegova mama često je znala da ga huška protiv Tanje. Zvanično, ona je kao ok sa njom, a iza leđe sve prebacije i Tanja joj ne valja. Dušan ju je nekoliko puta izudara pred decom, tačnije mislim da je samo jedan sin u tom momentu bio sa njima u sobi i izbacio je na ulicu,“ priča izvor za SVET i nastavlja:

„Ona onako pogubljena nije znala šta da radi, pa je zvala prijatelja iz Srbije koji joj je posla 6.000 dolara. Ona je od tih para platila hotelsku sobu i kupila kartu za prvi let za Srbiju. U početku ni svojima nije htela da kaže šta se desilo nego je izmislila da je hitno zbog posla morala da dođe. Bilo je sramota da bilo kome kaže da je muž tuče. Na kraju je priznala prvo prijateljima, pa tek onda porodici,“ ispričao je izvor.