Tanja Savić očajna: Muž joj ne vraća decu, otkazala stan

Tanja Savić ne zna kada će i da li će joj muž Dušan vratiti sinove iz Australije u Srbiju. Ona je otkazala stan koji je iznajmljivala u Beogradu i preselila se kod roditelja u selo Radinac.

“Tanja se seli iz Beograda u Radinac kod svojih. Brat i sestra joj pomažu da sve stvari preseli i raduju se što će Tanja živeti sa njima,” objasnio je izvor blizak pevačici.

“Kako još uvek nema naznake o nastupima, pevačici se više isplati da bude kod njih. Tamo su i deca njenog brata, pa joj je mnogo lakše kada je sa njima, u Beogradu bi joj bilo pakleno da sedi sama, stalno bi razmišljala o deci, ovako joj porodica skreće misli bar malo,” priča izvor.

“Tanji deca mnogo fale i baš je utučena zbog cele situacije, pa se sestra Biljana ne odvaja od nje. Svi se nadaju da će Tanji biti lakše sa porodicom, van Beograda, ionako su je željni jer najmanje ima vremena za njih zbog obaveza i nastupa,” dodao je izvor za Star.

Podsećanja radi, ona je, navodno, rešila da se razvede, ali i da uzme potpuno starateljstvo Dušanu Jovančeviću nad sinovima Đorđem i Maksimom. Međutim, svesna je da to sa Dušanom neće ići lako, pa prolazi kroz pakao!

„Dušan je već dva puta uzimao decu s namerom da ih otme, a sada preti Tanji da će je uništiti na sudu. Kaže joj da će reći sudijama da je nepodobna majka jer je labilna i depresivna. A to nije istina! Tanja gine za decu. Trči, radi, uči s njima, ispunjava im sve želje. Predobra je majka! Tanja ne zna šta da radi, samo ide po dvorištu u Radincima, šeta od kapije do kuće i plače,“ otkriva jedna komšinica Tanjine mame Živane i nastavlja:

„Kuka jadna i vrišti: Ne dam mu moje sinove! Ne može to tako! Prevrnuću nebo i zemlju, ali decu mu ne dam! Kako može da mi preti da će da mi otme moje sokolove! Pa ja to nisam zaslužila, sve sam njegove probleme sama rešavala,“ prepričava komšinica.

„Čak sam čula da Dušan hoće da vodi decu u Australiju, tamo gde mu je majka, ali je Tanja tada baš pobesnela. Rekla je: Ima da platim najskuplje advokate, neću stati, ali deca će biti samo moja,“ priča komšinica.

„On je taj koji nije sposoban ni o sebi da brine, a kamoli o deci! Mene neće strefiti Severinina sudbina da mi muž otme decu! Pre ima da skočim s mosta nego to da dozvolim! Za svoje sinove ima da ginem, idem do kraja, do smrti!“ prepričava komšinica i nastavlja kroz suze:

„Već je zvala advokate, saznala je koji su najbolji za ta porodična pitanja, prodaće i onog njenog džipa, ma sve će dati, samo da dokaže da deca moraju da ostanu sa njom. Međutim, čula sam ja od njenih rođaka da se ona potajno nada i da će Dušan da se smiri i da će se pomiriti. Daj Bože da bude tako, neka i nju pogleda sreća jednom u životu,“ završava komšinica.

Povezane vesti

Back to Top

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.