in

Tanja Savić prodala zemlju da plati advokate?

Porodica nije mogla više da je gleda kako se muči


Pevačica Tanja Savić na sve načine pokušava da dođe do sinova Maksima i Đorđa, koje je njen suprug Dušan Jovančević odveo u Australiju još u aprilu.

Ona je sada angažovala najbolje advokate iz zemlje, ali i u Australiji, gde je pokrenula tužbu protiv Dušana.

Cela procedura zahteva mnogo novca, koji Tanja nema budući da joj je suprug, osim dece, u Australiju odneo i celu ušteđevinu, kako je sama ispričala, pevačici je porodica priskočila u pomoć.

Kako piše „Srpski telegraf“, Tanjina porodica odlučila je da proda parče zemlje i da joj da taj novac da bi mogla da plati advokate i ovde i u Australiji.

„Porodica nije više mogla da gleda Tanju kako se muči i svakodnevno plače! Odlučili su da joj pomognu da prodaju sve što je u njihovom vlasništvu da bi ona platila tužbe i advokate i vratila decu kući! Imali su neko parče zemlje u Radincu i stavili su ga u oglas, ubrzo se javio kupac i prodali su zemlju za 10.000 evra da bi Tanja pokrila osnovne troškove,“ govori izvor blizak pevačici.

Foto: Instagram

Kako dalje izvor navodi, Tanja je odmah deo novca od zemlje uplatila na račun advokatske kancelarije u Australiji koja zastupa njene interese i tako se rešila bar jedne brige.

Podsećanja radi, Dušan Jovančević je poslednje nedelje aprila odveo njihove sinove Maksima i Đorđa u Australiju bez Tanjinog znanja.