Tanja Savić: Sinovi mi postaju kao njihov otac

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Pevačica Tanja Savić rešila je da javno govori o prodičnim problemima i borbi za maloletne sinove.

Njih je njen suprug Dušan Jovančević odveo u Australiju u aprilu, a poslednjih nedelja joj je zabranio kontakt sa njima.

“Protekle dve godine je činio sve da moj angažman oko njih svede na minimum. Ubeđivao me je da gubim vreme radeći ono što rade sve mame, poput oblačenja dece. Tvrdio je da nisam dovoljno dobra”, rekla je Tanja za “Hello”.

Pevačica je istakla da njen suprug nije radio, već ga je ona izdržavala, a po odlasku za Australiju odneo joj je sav novac.

“U našoj kući sam samo ja radila, on dan radnog staža nema. Ja donesem pare a on kupuje sebi i djeci skupe poklone dok ja koristim telefon sa slomljenim ekranom. Ni na trenutak nije pomislio kako ću se ja snaći iako je znao da zbog pandemije neću moći da nastupam. Uvek mu je bilo važno da samo sebi ugodi”, kaže Tanja.

Foto: Instagram

Tanja je dodala i da nikako nisu mogli da se dogovore oko vaspitanja sinova.

“On im je davao da jedu gluposti i svaki put kad bih zvala da vidim šta rade, oni su igrali igrice. Najgore mi je što na moje oči postaju kao on. Da bi Austalija zaštitila Maksima i Đorđa, nadležne službe će morati detaljno da ispitaju naš slučaj. Nisam poročna, nikada nisam imala problema sa zakonom, javna sam ličnost i uvek se znalo šta i kako radim. Deci je potrebna majka. Blizina oca sklonog porocima sigurno ne može da bude u njihovom interesu”, smatra ona.

Povezane vesti

Back to Top

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.