in ,

Tanja Savić uzela novac za nastup pa pobegla iz zemlje!

A gde su pare? (foto: promo)
A gde su pare? (foto: promo)

Tanja Savić pobegla je iz zemlje sa 3.000 evra koje je na prevaru uzela od jedne diskoteke u Doboju!

Prema pisanju jednog dnevnog lista, njoj je kolega Amar Gile Jašarspahić sredio nastup ali ona nikada nije pevala, već je samo uzela novac.

„Gile je zvao Tanju i rekao joj kako je njegov prijatelj zainteresovan da ona peva u klubu u Doboju. Iako nije imala mnogo zakazanih tezgi, kolega joj je pomogao da zaradi novac, ali ga je ona ispalila. Tanja i njen suprug insistirali su na tome da dobiju novac mesec dana pre nastupa, iako nije praksa da bilo kome tako izađemo u susret. Dali smo joj sav novac, da bi ona samo dan pred nastup javila da ima smrtni slučaj i da ne može da peva.“ tvrdi izvor koji dodaje da su prvo poverovali u pevačicinu priču, ali da su sutradan saznali da je u pitanju bila izmišljotina.

„Iz novina smo saznali da ona uopšte nema smrtni slučaj, već da je sa porodicom otputovala u Australiju i da joj je novac u stvari trebao za put. Nikada nismo radili sa takvim neprofesionalcima. Ovo nije dobro po nju i njen dalji rad, jer sada cela Bosna zna da nikad sa njom ne mogu biti sigurni.“ dodaje izvor.

Jašarspahić potvrđuje ovu priču.

„Gledajte, ne prozivam kolege, ali ona je uzela novac i posle se nije pojavila. Tada, kada se sve to dešavalo, bio sam u Americi. Javili su mi da neće doći i tada je nastao veliki problem kako objasniti ljudima da nije do mene, već do njenog neodgovornog ponašanja. Kada je javila da neće doći, našli smo di-džeja da nastupi umesto nje. Menadžer kluba i ja smo dali 3.000 evra kako bi ona došla da peva. I navodno je imala smrtni slučaj, a to veče je bila u nekoj emisiji uživo.“ ispričao je on.