Search
Close this search box.

Zbog čega Toni Braxton nije htela da snimi ‘Un-Break My Heart’?

(foto: Screenshot)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: Screenshot)

Svi jako dobro znamo pesmu Un-break my heart i slobodno je možemo nazvati evergrinom, a prosto je neverovatna (manje poznata) činjenica da je Toni Braxton prvo odbila da je otpeva, a potom je nevoljno pristala na to.

Ovu pesmu, kao i mnoge druge klasike, napisala je Diane Warren, ali ju je slavna pevačica odbila budući da te 1996. godine, kada je snimala drugi studijski album Secret, nije želela da publici ponudi još jedan album prepun balada na temu slomljenog srca (nešto poput Adele danas, kada, iako mnogi cene njen glas i njene pesme smatraju vrhunskim, ipak smatraju da postoji određena monotonost u konstantnom nuđenju publici istog sadržaja).

Ipak, na nagovor L.A. Reida, koji je bio zadužen za njenu karijeru, Braxtonova je pristala da snimi ovu pesmu, doduše nakon dugog i upo**og protivljenja.

Toni se, očigledno, nije pokajala zbog ove odluke, budući da je ovaj singl ostao na prvom mestu Billboardove top liste najprodavanijih singlova čak 11 nedelja, što ga je, prema izveštaju Billboarda, činilo najuspešnijim singlom na ovoj top listi u periodu od 1958. do 1998. godine.

POSLEDNJE VESTI