in

Uprkos demantu, objavljen snimak privođenja Tijane Ajfon, tereti se za navođenje na prostituciju

Starleta Tijana Maksimović, zvana Ajfon, uhapšena je preksinoć u vikendici kod Bijeljine zbog sumnje da je za pare organizovala velike orgije, u kojima je učestvovalo još 35 ljudi.

Prilikom pretresa vile zaplenjeni su paketići kokaina, kao i deset pištolja i 10.000 evra u kešu! Zbog droge i oružja uhapšeno je 15 muškaraca, kao i Tijana Ajfon, koja se tereti za navođenje na prostituciju. Svi ostali, njih 19, pušteni su da se brane sa slobode.

Kako prenose mediji iz Republike Srpske, orgije su bile zakazane za sredu uveče u mestu Suvo Polje kod Bijeljine. Do policije je došla informacija da bi u ovoj kući moglo biti dosta droge i oružja, pa je organizovana racija, pod kodnim nazivom „Kristal“.

„Tijana Maksimović je, kako je utvrđeno istragom, prethodne noći čamcem prešla Drinu i ilegalno ušla u Republiku Srpsku sa četiri drugarice. Reč je o Sofiji Gačić (27) i Mariji Krstić (28) iz Beograda, Jovani Denić (27) iz Mladenovca i Saši Petrović (32) iz Čačka. Tamo ih je neko sačekao automobilom i prevezao ih u vikendicu u Suvom Polju. Pored ovih pet devojaka iz Srbije, u vikendici je bilo i 26 muškaraca i još pet žena, koji su uglavnom iz BiH i iz Slovenije. Ukupno njih 36,“ kazao je izvor iz policije za medije u RS.

Dok je žurka bila na „vrhuncu“, u vilu su usred noći upali pripadnici specijalnih jedinica MUP i Žandarmerije Republike Srpske, potpomognuti inspektorima kriminalističke policije iz Bijeljine.

Prilikom pretresa zaplenjeno je deset pištolja, 14 paketića kokaina, devet psihoaktivnih tableta, tri pancira, nekoliko mobilnih telefona i laptopova, kao i 10.000 evra u raznim valutama.

„Svi učesnici orgije privedeni su na informativni razgovor, ali je određeno zadržavanje samo za njih 16. Od toga 15 muškaraca će odgovarati zbog droge i oružja, a Tijana Maksimović zbog navođenja na prostituciju. Za isto delo će odgovarati i četiri njene drugarice iz Srbije, ali u redovnom postupku i one su puštene da se brane sa slobode,“ kazao je naš izvor i dodao da su kao organizatori orgija označeni Tijana Maksimović, Zlatan Ćuk, Željko Vujić i Vladan Kakuća.

Tijana je juče saslušana u Policijskoj stanici Bijeljina, ali joj, po svemu sudeći, nisu oduzeli telefon. Ona je to iskoristila, pa je iz policije objavila poruku na Instagramu, nevešto pokušavajući da demantuje da je uhapšena:

„Ljudi, ne čitajte gluposti. Hvala Bogu, zdrava sam i prava. Je l’ vas toliko boli moja sreća?“ napisala je ona.

Tijana, inače, nije do sada hapšena zbog prostitucije, iako je u nekoliko nespretnih medijskih nastupa to nehotice maltene i priznala. Na društvenim mrežama juče je osvanula i jedna njena navodna prepiska sa klijentom, u kojoj ugovara cenu seksualnih usluga za nju i njenu drugaricu.

„Sad sam se čula sa drugaricom i dogovorile se… U subotu je let… 700 evra po danu. Znači, 2.800 evra za nas dve za dva dana… Ako ti je merak, možeš i da zaokružiš na 3.000. Pola pošalji, a pola na ruke, kada dođemo,“ napisala je potencijalnom klijentu.

Što se tiče Tijaninih drugarica s kojima je bila na orgijama u vili kod Bijeljine, u medijima se pominjala samo Sofija Gačić. Sofija se dovodila u vezu sa pevačem Slobom Radanovićem, kao i sa Aleksom Balaševićem, sinom čuvenog kantautora Đorđa Balaševića.

Imena uhapšenih:
Tijana Maksimović iz Rume
Milorad Despotović, vlasnik vikendice
Milisav Tomić iz Bijeljine
Aleksandar Gajić iz Bijeljine
Radan Dotlić iz Bijeljine
Siniša Perić iz Bijeljine
Radoslav Simić iz Bijeljine
Danijel Perić iz Bijeljine
Zlatan Ćuk iz Bijeljine
Vladan Kakuća iz Bijeljine
Željko Vujić iz Bijeljine
Pavle Stević iz Brčkog
Srđan Mićić iz Brčkog
Željko i Savo Simić iz Ugljevika
Elvis Hodžić iz Lukavca
Adi Bajgorić iz Slovenije

Na informativni razgovor privedeni su Rikardo Merdaul, Sašo Belić, Slavko Vinčić, Slaviša Drobić, svi državljani Slovenije, kao i Dejan Kakuća, Marko Erkić, Damir Hamzić, Aleksa Despotović i još nekoliko muškaraca iz BiH kojima nije objavljen identitet.

Takođe, saslušani su i Marija Krstić i Sofija Gačić iz Beograda, Saša Petrović iz Čačka, Jovana Denić iz Mladenovca i još nekoliko žena iz BiH čiji su identiteti ostali nepoznati. Nezvanično, među njima su dve pevačice.