in

Uprkos zabranama doktora: Aleksandra Prijović opet trudna?


Iako se Lepa Brena potrudila da organizuje preskupo porodično putovanje na kom će svi uživati, Aleksandri Prijović i Filipu Živojinoviću umalo da presedne odmor na Tajlandu.

„Aleksandra je na Tajlandu primetila neke simptome i veoma se uplašila. Prva pomisao joj je bila da je ponovo trudna, a nema ni godinu dana od kako se porodila,“ kaže osoba bliska pevačici i otkriva upozorenje lekara:

„Lekari su joj rekli da nikako ne ostaje u drugom stanju barem naredne dve godine jer se porodila carskim rezom.“

Ipak, problemi pevačice nisu nestali.

Pošto je danima osećala mučninu i gorušicu, požalila se Filipu, a on je u šali rekao da je sigurno trudna. Nju je prepala ta mogućnost, pa ga je poslala da odmah kupi test za trudnoću, ali to nije bilo lako izvesti. U apoteci njihovog hotela nie ga bilo, pa je Filip morao da iznajmi auto i krene u potragu,“ otkriva izvor za SVET, koji dodaje da je panika bila nepotrebna:

„Ispostavilo se da su džaba digli uzbunu i da je verovtano njen želudac reagovao na neku hranu. Aleksandra se smirila, a Filipu je čak bilo malo krivo. Zna on da zbog njenog carskog reza još nije vreme za drugo dete i da se Aleksandra uželela posla, ali potajno jedva čeka ćerkicu,“ završio je izvor.

loading...