Vidić o Rađenovoj aferi ‘Kokain’: Ničija nije do zore gorela!

Stao u odbranu prijatelja (foto: Facebook)

Stao u odbranu prijatelja (foto: Facebook)Modni kreator, Saša Vidić, oglasio se povodom skandala sa upotrebom narkotika, u kome je glavni akter njegov prijatetelj, i proslavljeni vaterpolista, Nikola Rađen.

Kako su mnogi želeli da čuju njegovu izjavu o ovom slučaju, a kreator nije reagovao, rešio je da iznese svoje mišljenje na Facebooku, i odbrani supruga pevačice Ane Kokić.

“Pošto danima pišete da vam se ne javljam na telefon povodom medijskog linča na mog prijatelja, kratko ću vam odgovoriti. Hoćemo li sada svi, onako kako umemo, na pljunemo na godine karijere, na sve medalje, na sve uspehe, pobede, onako kako samo mi uspevamo? Da sahranimo nekog velikog zbog natpisa u novinama ili trenutne slabosti, kako to mi, narod koji sem krsnog lančića, brojanice i kašike utopljene nutelom ništa značajnije nismo okačili na naše grudi? Ceo život u ovoj zemlji prolazi u lažnim aferama i spinovanim pričama koje narod guta, dok im život prolazi u g***ima. Radije se snebivate nad tuđom mukom nego nad svojom kulturološkom i materijalnom bedom. Kako lepše završiti ovo nego sa onom starom, Ničija nije do jutra gorela“, napisao je kreator.

Podsetimo, pre dva dana u medijima je odjeklnula vest da je vaterpolista na testiranju bio pozitivan na kokain, a ovaj potez mogao bi da ga košta suspenzije iz kluba.

Povezane vesti