in

Viki kriva za aferu u Zvezdama Granda?! Karleuša i Đorđe glavni akteri!


Đorđe David završio je novi album koji je izdao za Grand, a uporedo je član žirija u Zvezdama Granda koji najviše pažnje posvećuje svojim takmičarima! Odnedavno je umešan i u ljubavnu aferu o kojoj se priča na Grandu.

Naime, Viki Miljković je navodno pustila priču kako je David zaljubljen u Karleušu. Pevač je imao objašnjenje i dao ga je u intervjuu za magazin STAR.

„Čuo sam kada je Viki došla i izvinjavala se Karleuši kao ona to nije rekla i da se to samo priča okolo. Ona misli da se ja Karleuši uvlačim i da sam zaljubljen u nju, a prava istina je da u istom trenutku pritiskamo taster, a i ne pogledamo se, na isti način komentarišemo kandidate, prosto, poštujemo se jer razmišljamo na isti način,“ objasnio je.

„Pa, to isto rade Bosanac i Ana, ali niko njima ne kaže da su zaljubljeni jedno u drugo. Ali Viki, ja sam zaljubljen samo u moju ženu Anu i moju ćerku Stašu„.

Na pitanje novinara magazina STAR kako mu se dopadaju Karleušini stajlinzi jer neki kažu da ume da pretera.

„Ona se uvek potrudi da izgleda drugačije i to je za svaku pohvalu. Svako od nas želi da opravda svoj dolazak, ali u okviru svoje maštovitosti i svojih mogućnosti. Kad mislim na Jelenu, mislim na finansijske mogućnosti, a ona tu prednjači od svih nas iz žirija.”