Vlada Stanojević: Nisam udario Ana-Mariju, samo sam je odgurnuo

Šta se zapravo desilo? (foto: arhiva)

TV voditelj Vladimir Stanojević objavio je saopštenje, nakon što je njegova verenica surpuga devojka Ana-Marija Žujović u toku jučerašnjeg dana objavila fotografiju sa modricom ispod oka i razbijenom usnom, za koje je okrivila njega.

Zaštitno lice TV Pink i beogradskog kluba Mr Stefan Braun demantuje da je mučki pretukao fitness prvakinju, ali priznaje da je do nesuglasica između njih došlo.

SAOPŠTENJE, koje je prvi objavio Svet, prenosimo u celosti.

——

Nisam mogao ni da zamislim da ću ikada biti u situaciji da pišem saopštenje za javnost, a da je vezano za moj privatni (ljubavni) život, odnosno najsrećniji period u mom životu. Ipak, došao je i taj momenat kada ću morati, zbog svoje časti, obraza i bezbednosti, da ukažem na sve činjenice koje su glavni deo priče koja je vezana za povrede Ana-Marije Žujović.

Naslovi i tekstovi koji su se danas pojavili u novinama napravili su od mene u svesti ljudi monstruma i nasilnika. Bavim se javnim poslom, ali ovo ne pišem zato da bih zadržao posao i svoju egzistenciju koja mi je narušena ovakvim obeležavanjem, već da bih sačuvao svoju čast.

U prethodnih desetak meseci, koliko je trajala veza između Ana-Marije i mene, prijatelji, kolege i čitava javnost, mogli su da vide sa koliko ljubavi sam ušao u ovu priču. Od samog početka ova veza je bila ispunjena ljubavlju, razumevanjem i iskrenošću sa moje strane. Ana-Marija je od mene imala svu podršku ovog sveta. Podržavao sam je u poslu, sportu kojim se bavi, najširoj javnosti predstavio njene uspehe i izdigao iznad svih i čak iznad sebe, što se na kraju ispostavilo kao pogubno za ovu vezu, a pogotovo mene. Želeo sam da pored sebe imam ostvarenu i srećnu devojku, sa kojom bih kasnije stvorio zajedničku budućnost i porodicu.

Iz doba ljubavi (foto: arhiva)
Iz doba ljubavi (foto: arhiva)

Srećnu i uspešnu vezu, izmeču ostalog, kao jednu od najbitnijih stavki, čini iskrenost. Svaki moj gest, svaka moja reč upućena njoj, bila je iskrena i pozitivna. To sam očekivao i od druge strane, ali na to nisam naišao. Borio sam se na sve moguće načine da ova veza opstane, da bude još jača, ali upešna veza je „dvosmerna ulica“, ako obe strane ne rade na tome, uzalud je pokušavati bilo šta, jer nikada neće biti dovoljno. Kada kažem da sam se borio, pored svega navedenog, reći ću da sam joj nekoliko puta „progledao kroz prste“ i prešao preko mnogih laži i radnji „iza leđa“, a ja to nisam zaslužio jer sam tu devojku voleo više od sebe.

U sebi sam držao sve ono što me je izjedalo i pravilo u meni nesnosnu tenziju, i bes. Nekoliko puta sam izlazio iz veze, ali sam se vraćao, jer sam želeo da ponovo bude onako kako je bilo ranije, kada smo bili najsrećniji. Verovao sam u to, „progutao sam“ mnoge stvari, koje su, umesto da nestanu, samo se nagomilavale, da bi na kraju došlo do toga da raskinemo i završimo ovu vezu na najgori mogući načinU ponedeljak uveče, nakon što sam završio sa poslom u jednom noćnom klubu, uverio sam se u neke stvari na koje sam sumnjao i „crno na belo“ video da ova veza ide u propast i da nema povratka nazad, da od njene strane nemam ni trunku iskrenosti i poštovanja. To je bila „kap koja je prelila čašu“, izašao sam iz kluba i krenuo ka njoj u nameri da joj sve kažem i da se okrenem i odem iz njenog stana, života i ove veze, jer taj teret više nisam mogao da izdržim. Kada sam došao kod nje, rekao sam joj da sedne, ispričao sve što sam imao i krenuo ka vratima. Ona me je povukla i nakon žučne rasprave, komešanja, povlačenja, odgurnuo sam je rukom u predelu lica, nakon čega sam izašao iz stana, otišavši kući.

Podlivi kao dokaz ljubavi? (foto: Facebook)
Podlivi kao dokaz ljubavi? (foto: Facebook)

Ujutru sam video njenu sliku sa masnicom na oku i nebulozni komentar koji se očigledno odnosi na mene i opisuje me kao nasilnika. Svako ko me poznaje, zna dobro kakve sam naravi i da me ne može ništa iznervirati ni glas da podignem, a kamoli ruku na nekoga. Nikada ženu nisam fizički povredio i ovo što sam video na njenom licu je bilo pogubno za mene, jer ja to nisam želeo da uradim. Nasilje na svaki način osuđujem, žao mi je što je do ovakvog nesporazuma došlo, da se onakva ljubav završi na ružan način. Živeo sam za ovu vezu, u njoj sam gledao i ljubav svog života i prijatelja za čitav život. „Svaki muškarac koji digne ruku na ženu, zauvek je u sebi ubio svoju muškost“. Ja sam te večeri, pored toga, izgubio nju i čitavog života ću u sebi nositi krivicu što sam na taj način reagovao. Bio sam povređen, dotučen svim lažima i nisam nikako drugačije mogao da reagujem. Nikada je u životu ne bih povredio, čuvao sam je od svih onih koji su to želeli, postavljao svoja leđa za nju. Ipak, to nije bilo dovoljno da sa njene strane dobijem bar trunku iskrenosti i poštovanja.

Na kraju, zamolio bih sve medije i javnost da, ne samo u ovom slučaju, već i u svim sličnim situacijama, ne donose zaključke koje nekome mogu upropastiti čitav život. Borio sam se kroz život i za karijeru poštenim radom, ništa mi nikada nije bilo poklonjeno, jer sam sve radio sa ljubavlju. Sa ljubavlju ulazim, kako u posao, tako i u emotivne veze, jer ne znam i ne želim drugačije. Želim da se tačno zna šta se desilo i šta je dovelo do toga. Moja najveća kazna je, kakav god ishod ove čitave priče bio, što sam celog sebe dao da napravim nešto lepo i iskreno, a dobio sam to da budem na stubu srama, okarakterisan kao manijak i nasilnik, a povod za sve to je bila njena neiskrenost.

Povezane vesti

Back to Top

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.