Prati nas

Bizarno

Vranješ ucenjuje Karleušu, traži joj 100.000 evra da povuče tužbe

Ognjen Vranješ tražio je od Jelene Karleuše 100.000 evra da bi povukao tužbe koje je početkom godine podneo protiv nje zbog pretnji koje je iznela na društvenim mrežama

Kako su mediji saznali, Vranješ je putem advokata poručio Karleuši da spremi lovu i povuče tužbe i da će zaboraviti da postoji. Prema tvrdnjama izvora, JK je ovu ponudu doživela kao nepristojnu, te je kategorički odbila.

“Advokatske kancelarije koje zastupaju Ognjena i Jelenu već mesecima pokušavaju da pronađu rešenje, izmire stranke i izbegnu ročište koje preti da bude žestoko. Ognjenov pravni zastupnik uspeo je da ga ubedi da kaže uslove pod kojim bi povukao tužbu, ali je to Jelenu još više naljutilo. On je tražio 100.000 evra i povlačenje svih tužbi koje je ona podnela protiv njega,” govori dobro obavešten izvor i dodaje:

“Kada je to čula, Jelena je načisto poludela. Rekla je da joj na pamet ne pada i da će ga goniti do sudnjeg dana ako treba, ali da ni na kakva poravnanja i dogovore sa njim ne pristaje. Poručila mu je da bi pre spalila pare, nego ih dala njemu. Pritom, je i dalje istog stava da se po cenu privođenja, neće odazvati na pozive po njegovoj tužbi,” završava priču izvor.

Kako dalje pišu mediji, sledeće ročište zakazano je za septembar, kada bi trebalo da se sretnu oči u oči. Jelena se inače na svaki poziv su da uredno odaziva, osim kada je Vranješ u pitanju.

Ni Vranješ, ni Karleuša nisu se oglašavali povodom ovih navoda.

Podsećamo, i Karleuša je zbog stresa koji je tokom cele afere pretrpela rešila da protiv Vranješa podnese krivičnu prijavu i parničnu tužbu, a glavni razlog je to što je Vranješ u medijima i na društvenim mrežama pričao da je bio u vezi sa pevačicom, ali i plasirao fotografije za koje je tvrdio da ih je JK slala.

loading...
2 komentara

2 Comments

  1. noname

    20. 08. 2019. at 19:55

    boze sve se vidi na snimkovima i fotografijama, nek joj i uzme sve pare kad je je..ni imbecil bila i nije pazila ko joj je kriv, umesto da se j..ala sa nekim milijarderom u kini turskoj ona nasla ovog klinca polu reta..a, uzas koliko je glupa bila i uzas joj je pr tim i uzas joj je onaj menadzer koji blage veze nema kako da je izvuce iz ovoga i generalno svi sa kojima saradjuje su uzas, pod hitno treba menjati ceo tim

  2. Nata

    21. 08. 2019. at 03:34

    A ko je to njen tim? Tetka, deca Atina i Kina i onaj Zoran koji ne zna gde je levo.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Bizarno

To Top