in

Željko Mitrović o “Farmi”: To je zdrav porodični program

Zna se ko je ko... (foto: Arhiva)
Zna se ko je ko... (foto: Arhiva)
Zna se ko je ko… (foto: Arhiva)

Čelnik ružičaste televizije Željko Mitrović rekao je u intervjuu za Naše novine da ne želi da se poredi sa drugim televizijama ili produkcijama, kada su gledanost i odabir formata u pitanju.

“Nije ozbiljno porediti našu odluku da ponovimo Farmu, sa odlukama drugih televizija. To je kao da poredite Pink i Grand. Jedno je rols-rojs, a drugo motokultivator. Mi smo najveća produkcija u Evropi, a oni diskografska kuća sa menadžmentom za kafanske nastupe”, rekao je Mitrović.

Iako je pre godinu dana tvrdio da neće biti rijalitija na Pinku, promenio je tu odluku.

“Spoznali smo da je interesovanje gledalaca za TV format kao što je Farma zaista veliko. Mi smo porodična televizija, i vodićemo računa o sadržaju. Potrudićemo se da šira populacija ne gleda p**nografiju, već zdrav porodični rijaliti program”, rekao je on.

Pinkove zvezdice su ostvarile veliki uspeh, a Mitrović otkriva šta će dalje biti sa tom emisijom i šta misli o činjenici da Grand pokreće Grandove zvezdice.

“Čula žaba da se konj potkiva… Inače, mogu da vam otkrijem da smo RTL-u prodali licencu te emisije, i da pregovaramo sa još devet televizija sa Bliskog istoka, kao i mrežama iz Kine, Indije, Vijetnama”, rekao je Mitrović, prenosi Mondo.

Written by Tracara.com

Ekipa novinara sajta Tračara svakodnevno vredno radi, kako biste čitali najbolje vesti iz sveta poznatih i zabave.

6 Comments

Leave a Reply
  1. Vjerovatno si svoju djecu odgajao na takvim ‘zdravim programima” pa onda ubijaju drugu djecu sa kolima, majmune!!!

  2. “Pink je rols-rojs” hahahahahhahahahahahahahahahahahahhaha
    hahahahahahahahhaha
    hahahahahahahhahahahahahaahahhahaha

  3. Pogledajte scenu Granda sada i kada je bio na Pinku, scenu Zvezda Granda . Pink je sund , kic i seljoberijada . I nije mi jasno zasto je ovaj covek jos uvek na slobodi , kao i sin mu ? Toliko o porodicnom vaspitanju , mora da je i tada imao viziju Farme u glavi .

  4. Popovic je vec ranije imao zvezdice gradna al su ga bili popljuvali da iskoriscava decu. Pink je taj koji kopira Grand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ona je kraljica transformacije: Srpska šminkerka kao naše zvezde!

Bojana Stamenov najavila seks na Farmi!