Prati nas

Šokantno

Žene napale Kim: Ti si loša majka!

Odgovorila na prozivke (Foto: Instagram)

Kim Kardashian objavila je fotografiju njenog jednoipogodišnjeg sina kako sedi u auto-sedištu za bebe okrenut ka prednjoj strani, što je protiv bezbednosnih pravila za decu mlađu od dve godine.

Mnoge majke osudile su rijaliti zvezdu, aludirajući na to da Kim treba da povede računa o bezbednosti svog najmlađeg deteta:

“Presladak je, trebalo bi da obezbediš malog Westa tako što ćeš ga postaviti da bude okrenut sa druge strane u automobilu” napisala je jedna od zabrinutih majki na Facebooku.

Pedijatri Američke Akademije savetuju roditelje da, iz bezbednosnih razloga, deca budu okrenuta ka zadnjoj strani automobila u svojim sedištima, dok ne napune barem dve godine, ili dok ne dostignu visinu i težinu koja tipično odgovara ovom uzrastu.

Kim Kardashian je u četvrtak postavila video snimak u kojem objašnjava zašto je mali Saint West na putovanje krenuo protiv bezbednosnih propisa: “Slikala sam Sainta okrenutog ka prednjoj strani u njegovom auto-sedištu, što je, kako kažu, nebezbedno za dete njegovog uzrasta. Ono što ljudi ne znaju je da Saint ima potrebnu težinu i visinu kako bi bio postavljen tako. On je zapravo teži od njegove starije sestre North.” objasnila je rijaliti zvezda.

4 komentara

4 Comments

 1. Lorka

  11. 08. 2017. at 14:29

  Jao liči na tatu…. užas!

 2. Lorka

  11. 08. 2017. at 14:30

  ok ok ok…sve bebe su slatke….i ova je

 3. keki

  11. 08. 2017. at 20:16

  Zasto joj se svi penju na ***** znaci aman jebote u srbiji se deca voze iz bolnice ka kuci na soferki koji vam je

 4. ĐOŠA

  24. 08. 2017. at 13:03

  Od onako lepe žene da ispadnu ovako ružna deca ….pa pobogu??????

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top