in

Žestoka svađa: Marija: „Karleuša je ĐUBRE!“ JK: „Nisam SUJETNA kao ti!“

Novi sukob pevačica


Jelena Karleuša i Marija Šerifović često znaju da se pokače, jedna drugoj svašta kažu, a ovaj put je evrovizijska pobednica prva prozvala malu od skandala nazvavši je asocijalnim đubretom

Naime, Marija je svojoj drugarici i koleginici iz žirija takmičenja za „Zvezde Grnada“ zamerila neodgovornost, odnosno što se retko javlja na telefon.

„Jelena se javi kad se seti, samo na hitne i smrtne slučajeve. Za tri meseca smo se čule tri ili četiri puta, pošto je ona asocijalno đubre,“ rekla je Marija, koja tako zna koleginicu s vremena na vreme da počasti “komplimentima”.

Sasvim očekivano, Jelena joj nije ostala dužna na ove prozivke i uvredu.

„To je moj rekord komunikacije sa ljudima. Ne mislim da sam asocijalna, više da sam autistična za te stvari. Sa mnom niko ne želi da se druži. Marija ima pokušaje, ali mislim da će i ona uskoro odustati. Ja nisam u Vajber grupi članova žirija jer nemam ni tu, a ni Vacap aplikaciju,“ rekla je Jelena i zamerila svojoj koleginici.

Foto: Screenshot

„Marija mi nije čestitala na velikom uspehu koji sam postigla onlajn koncertom, koji je pratilo nekoliko stotina hiljada ljudi. Ja sam nju pohvalila, ona mene nije. Ja volim i javno da pohvalim i preko telefona, dok ona čak nije htela ni privatnu poruku da pošalje. Ja obožavam kako ona peva i čista i puna srca je hvalim jer nisam sujetna,“ zaključuje Karleuša.