Zlostavljali ženu u programu uživo tokom Kim-Kardashian-u-Parizu igre

(foto: C8 /replay.c8.fr)

Iako su francuski mediji bili ti koji su se u više navrata iščuđavali zbog opsesije Parovima na našim prostorima, upravo se na jednoj njihovoj TV stanici odvio verovatno najveći medijski skandal ove godine, o kome bruji ceo svet.

Naime, popularni voditelj Cyril Hanouna je, u okviru projekta u kom želi da obori nacionalni rekord u vođenju uživo emisije u trajanju od preko 35 sati, juče ujutru došao na ideju kako da šou učini još gledanijim.

(foto: C8 /replay.c8.fr)

U toku trajanja emisije izvedena je parodijska rekonstrukcija oružanog napada kakav je Kim Kardashian doživela u njihovoj zemlji, pa je tako izvesna Soraya bila zarobljena u kupatilu iz kog je trebalo da je oslobodi jedan od učesnika šou programa.

Nakon što je Soraya ‘oslobođena’, voditelj je navaljivao da poljubi svog oslobodioca, ali pošto je ona to upo**o odbijala, on se zadovoljio time da joj poljubi grudi.

(foto: C8 /replay.c8.fr)

Društvene mreže su brujale od negativnih komentara na račun svega ovoga, a oglasila se i CSA, vladina organizacija koja reguliše rad francuske televizije i radija, uz obrazloženje da su dobili preko 250 žalbi gledalaca, tako da će ceo slučaj uskoro biti ispitan.

Povezane vesti

Back to Top