in

Zooey Deschanel: ‘Nova devojka’ na društvenim mrežama

Zooey Deschanel uspešno prkosi izveštačenim holivudskim trendovima

Otkačena američka lepotica poznata po krupnim plavim očima i još otkačenijim ulogama osvojila je Ameriku u svojoj novoj seriji New Girl. A da li u privatnom životu podseća na presimpatičnu Jessicu Day?

Zooey Deschanel se na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Twitter predstavlja baš onako kako bismo to očekivali od Jess Day, glavne junakinje hit serije New Girl koja se poput epidemije širi svetom i postaje sve popularnija.

Zooey, kao i Jess, poznata je po svom uvrnutom stajlingu a neki bi rekli i da je zagazila u hipsterske vode. Kako god bilo, Zooey vrlo rado pokazuje svoj stajling i na Instagramu kači svoje  fotografije u najneobičnijim izdanjima, protiveći se opšteprihvaćenom trendu mladog Holivuda koji se ogleda u prezentovanju samo profesionalno obrađenih fotografija na kojima se pozira sa puno šminke i neprirodnim izrazom lica.

Budući da posebnu pažnju obraća na svoj stajling, Zooey obožava da se pohvali i svojim uvek neobično ukrašenim noktima – za svaku priliku, pa je tako čak i za Božić imala tematski ukrašene nokte. Njen manikir se gotovo uvek sastoji iz slatkih mašnica, kockica, cvetića, kružića u duhovito osmišljenom stilu.

Kako najviše vremena provodi na snimanju hit serije New Girl, nije ni čudo da otkačena Zooey najviše voli da se slika sa svojim kolegama iz serije, a sa fotografija se jasno vidi pozitivna atmosfera sa seta i prijateljstvo među glumcima. I puno puno zabavnih momenata!

Zooey i glumac Rob Reiner koji u seriji tumači ulogu njenog oca
Schmidt je mnogima omiljeni lik u seriji ‘New Girl’
Ekipa serije ‘New Girl’ u sjajnom raspoloženju
Zooey i glumice koje u seriji tumače tri najbolje drugarice Jessice Day

Međutim, od svih kolega, reklo bi se da Zooey najviše voli da se slika sa svojim kolegom Jakeom Johnsonom koji u seriji glumi Nicka Millera, neozbiljnog momka i njenog cimera, a između njih dvoje još od prve epizode struji neosporna hemija koju oboje nastoje da priguše. Zbog ovih uloga, Holivud bruji o tome da između njih i u privatnom životu postoji neobjašnjiva hemija iako je Jake oženjen, ali Zooey očito ne potresaju ove glasine jer bez ustezanja kači slike sa njim.

Ukoliko do sad niste, nadamo se da će vam ove fotografije preslatke i prirodne Zooey biti dovoljne da počnete da gledate seriju New Girl…toplo je preporučujemo!

U.H.N. / Tracara.com