Prati nas

Arapski princ nudi milion dolara Kim Kardashian za noć sa njim

Bizarno

Arapski princ nudi milion dolara Kim Kardashian za noć sa njim

Pristaje na sve (foto: hawtcelebs)

Pristaje na sve (foto: hawtcelebs)

Milion dolara sva vrata otvara!

Princ Adel Al-Otaibi iz Saudijske Arabije ponudio je TV zvezdi Kim Kardashian milion dolara ne bi li provela noć sa njim, javljaju strani mediji.

Surpuga repera Kanyea Westa i majka malene North, već je zakazala susret sa princem – u zamenu za novac, praviće mu društvo na jednoj svečanosti koja će se održati u januaru.

Kim je prošle godine dobila 300.000 dolara, ne bi li bila pratilja milijarderu Richardu Lugneru na tradicionalnom Bečkom balu, a on je kasnije izjavio kako mu je bila dosadna, dok je ona tvrdila da je bio agresivan.


Loading...
6 komentara

6 Comments

 1. Makica

  13/12/2014 at 10:49 am

  Nikada mi nece biti jasno kako ljudi nisu nikad zadovoljni onim sto imaju,nego na neke bizarne i odvratne nacine zele da se domognu para.

 2. ShakiFan

  13/12/2014 at 11:57 am

  Da li za ovo zna Kanye West i dopusta li joj?

 3. Marija

  13/12/2014 at 12:05 pm

  novinari sve rade samo da bi im se blog citao ! sramota ! ona nije pristala da spava sa njim vec da mu pravi drustvo na svecanoj veceri kao sto je i prosle godine uradila sa Richardom Lugnerom

 4. xx

  13/12/2014 at 1:55 pm

  @Makica NA KAKVE BRE BIZRNE I ODVRATNE NACINE STA LUPETAS?! JEL SI PROCITALA TEKST UOPSTEEE…kakvi ljudiiiii LOL a ovaj naslov ZA NOC SA NJIM misli se na neka 2,3 sata,MAXIMUM!tako je bar bilo proslog puta…

 5. Lungo mare

  13/12/2014 at 6:05 pm

  Pa normalno!!!!!
  Na ovakve se pale samo arapi,albanci i balkanci, da i bosanci sve su njihove žene takve.Meni nije jasno da se na male krmačice patuljaste i debeli guzova može neko napaliti.Evo npr, nađete se na plaži pored “debele–guzate” i sad vam skoči u more,vama jedino preostaje da uzmete dasku i krenete surfati,to samo po sebi su vremenske nepogode.To ja stalno ponavljam—upamtite!!!!
  Male i niske nemogu biti zgodne…prosto je u prirodi tako,priroda ih sje*bala,one će biti simpa i atraktivne do 25 ili prvog poroda a onda…šta ?????… obično bure baruta ili “parni valjak”.Ma gledate li vi kako sada izgleda, pa eto sudite.
  Pod normalno , ova ponuda je ponižavajuća….kako ne kad je dobijate od znojnog arapina.

 6. Anja

  14/12/2014 at 12:56 am

  Drago mi je sto je Angelina skinuta sa sveckog trona. Sada je tu Kim da je zameni. Vise nece biti atraktivne kost i koza devojke he he

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top