Prati nas

Bizarno

Karleuša konačno prokomentarisala nastup Dare Bubamare u TLZP-u! (VIDEO)

Kad svi kritikuju Daru ona je brani (foto: Instagram)

Kad svi kritikuju Daru ona je brani (foto: Instagram)

Još otkako je izvela imitaciju Jennifer Lopez u humanitarnom šou programu Tvoje lice zvuči poznato Dara Bubamara je na meti komentara, što pozitivnih, što negativnih. I dok joj mnogi zameraju nepoznavanje engleskog jezika potpuno neočekivano njena ljuta rivalka Jelena Karleuša je imala samo reči hvale za ovaj nastup.

“Moram da podržim Radojku zato što je, sa jedne strane, hrabra, a drugo, ono što sam videla na slikama, evo jedan kompliment za Radojku, a to je da izgleda mnogo vitkije u onom bodiju nego što sam mislila. Dobro je to”, rekla je JK pred kamerama Exkluziva, a potom dodala kako bi je ona komentarisala da se nađe u sudijskoj stolici. “Ako se to desi ja ću biti sve ono što se zove sušta suprotnost momcima koji sede sa mnom u žiriju. Naša mišljenja se ne poklapaju u svakom slučaju, tako da bi Radojka od mene dobila samo konstruktivan i dobar savet.”

Nije mogla da se ne osvrne i na lajkove koje joj Kim Kardashian ostavlja na Instagramu. “Prosto ne mogu na dobro da uzvratim nečim negativnim. Upropastila me je Kim. Pokvarila mi je koncepciju. Let’s go back to Radojka.”

A zašto je izjavila saučešće Srbiji povodom izbora predstavnice za pesmu Evrovizije pogledajte u nastavku.

1 komentar

1 komentar

  1. Mensur

    09. 03. 2016. at 10:48

    Lepo je ispricala za Daru, a za Evroviziju je 100% u pravu. Umesto da posalju nekog poznatog i popularnog pevaca, oni salju anonimuse za koje nikad niko nije cuo ni u Srbiji, a n sire. :-D

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top