Prati nas

Maca Diskrecija pretučena na autobuskoj stanici

Šokantno

Maca Diskrecija pretučena na autobuskoj stanici

Ponekad zna da isprovocira! (Foto: Screenshot)

Ponekad zna da isprovocira! (Foto: Screenshot)

Učesnica rijalitija Parovi Maca Diskrecija se nedavno požalila novinarima Kurir Starsa i ispričala potresnu priču kada ju je prošle godine, iz čista mira napao nepoznati čovek na autobuskoj stanici i brutalno pretukao.


Od žestokih napada pesnicama na kraju je spasao taksista koji se slučajno našao tuda gde je prolazila.

“Maca je često imala neprijatna iskustva s brojnim muškarcima. Nekad je ona bila kriva jer zna da provocira, a dešavalo se i to da naleti na siledžije koji žele da je odvuku u krevet. Takvu situaciju je doživela prošle godine kad ju je jedan stariji čovek udarao pesnicama, a zatim pokušao i da je siluje u kolima”, rekao je izvor, a Maca je kasnije potvrdila ova saznanja.

“Vraćala sam se iz provoda i na autobuskom stajalištu sam čekala taksi. Naišao je neki čovek u ‘besnim’ kolima i ponudio se da me poveze kući. Ljubazno sam ga odbila i rekla da imam prevoz i okrenula glavu na drugu stranu. Odjednom je počeo da me vređa i ponižava. Isprovocirao me je, pa sam mu uzvratila. Tada je izašao iz kola i počeo da me čupa i šamara, a onda i da me udara pesnicama. Ubacio me je na zadnje sedište auta. Počela sam da vrištim i zapomažem. Bilo je užasno, a nigde nikog da mi pomogne. Kad je video da nam u susret dolazi automobil, izbacio me je iz kola i pobegao. Ostala sam na zemlji i plakala sam. Taksista mi je prišao i pomogao mi, prvo me je odvezao u policiju da prijavim šta mi se dogodilo, a zatim kući”, ispričala je Maca prisećajući se nemilog događaja.


Loading...
2 komentara

2 Comments

  1. sssara

    16. 07. 2015. at 22:06

    VJV si obucena bila pa ti je prisao pff ..

  2. siki

    16. 07. 2015. at 22:57

    Ima budala al kako bre svi samo ovu siluju? Svaki drugi dan vest da su opet pokusali da je siluju…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top