in

Prijateljica potvrdila: Ana je zauvek završila sa Rastom


Ana Nikolić izbacila je Rastu iz svog stana i sada se čini da je ovo definitivan kraj turbulentne ljubavi iz koje se rodila malena Tara. 

Portal Svet razgovarao je sa pevačicinom bliskom prijateljicom, koja je otkrila šta se dešava iza zatvorenih vrata.

„Ne bih ništa da pričam da ne povredim Anu. Znam da već mesec dana neće da čuje za Rastu. On se nikada neće promeniti, njegov način života jednostavno nije za porodicu i ona više neće da ga trpi. Odlučna je da ostane sama i da se sama brine o svom detetu koje joj je centar sveta,“ rekla je za ona za Svet.

Ana je Rastu blokirala na Instagramu i svoj rodjendan je provela sa drugaricom u Rimu, nakon čega je nekoliko dana bila u jednom manastiru u Rakovici kako bi pronašla mir.

U međuvremenu, Rasta na Instagramu objavljuje snimke na kojima se vidi da nastupa i živi pravi momački život kao da se ništa ne dešava.

https://www.instagram.com/p/Bo_sNUiF_i9/?utm_source=ig_embed

Inače, Nikolićeva je izbacila lične stvari svog doskorašnjeg supruga ispred stana u kojem su zajedno živeli, a onda je on poslao svoje obezbeđenje da ih pokupi i donese mu.

„Ana svaki dan nađe novi razlog da pobesni na Rastu, i pored toga što se njih dvoje ne čuju i ne viđaju. Tako joj je prekjuče palo na pamet da njegove stvari izbaci u hodnik, neće da je bilo šta podseća na njega. Rasta je posle sat vremena poslao svoje obezbeđenje po stvari, a sutradan je došao da vidi ćerku Taru, koja mu mnogo nedostaje otkako se rastao sa Anom,“ kaže izvor blizak pevačici za Kurir.