Prati nas

Rada Manojlović ostala bez stana: Nije imala para da ga isplati?

Šokantno

Rada Manojlović ostala bez stana: Nije imala para da ga isplati?

Čovek jednostavno nije imao razumevanja za nju, iako mu je čvrsto obećala da će isplatiti sve što mu duguje

Pevačica Rada Manojlović izbačena je iz stana na Vračaru u koji se uselila sa dečkom i kolegom Harisom Berkovićem jer nije imala novca da ga u potpunosti isplati.

Kako piše VIP magazin, Rada je prošlog leta rešila da konačno sebi obezbedi krov nad glavom, te je za jednu nekretninu na luksuznoj lokaciji izdvojila pozamašnu kaparu, a sa gazdom se dogovorila da mu za nekoliko meseci isplati ostatak novca za stan. Tada je pevačica dobila ponudu da snimi Dva promila i Pola dva, a te pesme nikako nije želela da propusti, te je novac koji je spremila za nekretninu uložila u karijeru.

“Projekat Pola dva koštao je Radu 20.000 evra, a ona je poznata po tome da ne želi da štedi kada je njena karijera u pitanju.Međutim, Rada je oduvek sanjala da kupi stan u Beogradu, a letos joj se ukazala sjajna prilika, kada je našla savršenu nekretninu na Vračaru. Dala je kaparu za stan, a vlasnika je zamolila da je sačeka mesec-dva kako bi sakupila ostatak novca. Dogovor je pao, te se Rada uselila u stan sa Harisom i odmah počela da ga oprema,” započinje priču za VIP magazin izvor blizak pevačici i dodaje:

“Kupili su celokupan nameštaj, opremili su kuhinju i spavaću sobu, ali kako se u to vreme desilo da joj ponude nove pesme, Rada se nije mnogo premišljala i rešila je da novac koji je spremila za stan uloži u posao – kaže naš izvor i dodaje da su problemi nastali onog trenutka kada je vlasnik stana za koji je Rada dala kaparu shvatio da neće na vreme dobiti svoj novac.”

View this post on Instagram

A post shared by Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic) on

“Čovek jednostavno nije imao razumevanja za nju, iako mu je čvrsto obećala da će isplatiti sve što mu duguje. Nije želeo da je čeka ni dan više od dogovorenog datuma, ali ga je Rada ipak ubedila da se strpi za novac još neko vreme. Sela je sa njim i objasnila mu da ni po koju cenu ne želi da ostane bez krova nad glavom, ali da je, zbog nepredviđenih troškova, ostala bez većeg dela novca za stan. Tražila mu je još dva meseca da je sačeka, a obećala mu je da će ga na kraju i častiti,” kaže naš izvor i objašnjava:

“Međutim, kako je vreme prolazilo, shvatila je da će joj biti teško da sakupi novac za stan, pogotovo jer je u tom periodu morala da izdvoji pozamašnu sumu za spotove za pesme Pola dva i Dva promila, a poznato je da ne žali novca kada je njena karijera u pitanju. Negde u tom periodu su joj ponudili pesmu “Život na Mesecu”, koju takođe nije želela da propusti, te je ponovo odlučila da potroši deo novca koji je ostavila za nekretninu. Međutim, tada je shvatila da ni tada neće uspeti da ispoštuje dogovor sa vlasnikom stana, pa je na kraju bila prinuđena da odustane od ljubavnog gnezda,” kaže naš izvor i dodaje:

“Čovek nije mogao da veruje da se ponovo dešava ista stvar, te je Radi poručio da se iseli što pre. Istog dana kada mu je saopštila da ni nakon nekoliko meseci neće dobiti novac, stavio je stan na tržište, a samo nedelju dana kasnije pronašao je novog kupca. Rada je dobila kaparu natrag, iako je nekoliko meseci u tom stanu živela potpuno besplatno.”

2 komentara

2 Comments

 1. pixie

  07. 02. 2018. at 15:05

  Bolje da je isplatila stan, pesme su joj krs.

 2. Goran

  07. 02. 2018. at 18:13

  Trebao je da uzme kaparu
  Zato i sluzi da se kazne prevrtljivci

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Šokantno

To Top