Prati nas

Rijaliti mama pred sudom jer je zlostavljala decu?!

Šokantno

Rijaliti mama pred sudom jer je zlostavljala decu?!

In our family portrait we look pretty happy (foto: HCI Books)

In our family portrait we look pretty happy (foto: HCI Books)

Cela nacija je volela da gleda njihov rijaliti Džon, Kejt i osmoro dece jer su predstavljali podsticaj svima onima koji jedva izlaze na kraj i sa znatno manje dece. Međutim, idilična moderna bajka se pretvorila u realnost 2009. godine, a danas se pretvara u pravu dramu.

Jon i Kate Gosselin su godinama unosili smeh u porodične domove, kojih je bio priličan broj, sudeći prema zvaničnim statistikama gledanosti. Međutim, iza kulisa zaljubljenog para koji uspešno koordinira brigu nad čak osmoro dece krila se velika laž.

Nakon iznošenja prljavog veša u javnost i burnog razvoda, šou je ubrzo promenio naziv iz Jon, Kate+8 u Kate+8, a u jednom nedavnom rijalitiju je Jon Gosselin ceo njihov brak opisao kao 10-godišnji poslovni sporazum. 

Međutim, početna razočaranost zbog pucanja ljubavi koja je delovala tako stvarno gledaocima TLC-a je začinjena i demistifikacijom skoro pa idealnog roditeljstva, jer je Jon podneo tužbu protiv Kate koju je optužio za zlostavljanje dece.

“Prilikom kupanja 5-godišnje ćerke sam primetio modrice na njenom telu, a ona mi je priznala da su one nastale kao vid preoštre kazne za sitan prekršaj koji je napravila. Ubrzo su mi i ostala deca priznala da ih majka fizički zlostavlja i iskaljuje bes na njima”, stoji u tužbi koju je Jon pokrenuo još 2010. godine.

Let's play pretend, let's act like it comes naturally (foto: TLC)

Let’s play pretend, let’s act like it comes naturally (foto: TLC)

Zbog nedostatka dokaza je slučaj oboren na sudu, ali se on sada obratio sudu još jedanput iznoseći još stravičnije tvrdnje, koje, po njegovim rečima, može da potvrdi i učiteljica njegove dece.

“Problem je što moja deca žive u strahu od Kate i neće da govore o tome, a dobro su naučeni šta treba da kažu. Ali, očigledan je njen nemar jer su deca često odevena neadekvatno vremenskim prilikama, pa i godišnjem dobu. Ima tu i gorih stvari. Ako neko od njih ne pojede svoju užinu za školu mora da je nosi naredni dan bajatu u školu, a ako je i tad ne pojedu ona ih tera da jedu tu pokvarenu hranu”, požalio se Jon koji želi puno starateljstvo nad decom koju njegova bivša supruga često zaključava u sobu i ne dopušta im ni da idu u toalet tokom kazne što je jedanput dovelo do toga da se njegova ćerka poseče na ogledalo koje je razbila lupajući na vrata moleći majku da je pusti napolje.5 komentara

5 Comments

 1. Lela

  20/03/2015 at 9:24 pm

  Nisam ocekivala ovo od Kejt i mislim da je Jon sve ovo preuvelicao da bi dobio starateljstvo nad decom :|

 2. kokica

  20/03/2015 at 9:43 pm

  Onda sve nase roditelje treba u zatvore potrpati…

 3. Alexandar

  21/03/2015 at 12:11 am

  nesto mislim da ovaj dzon mogo sere…

 4. rvladan97

  21/03/2015 at 1:06 am

  Koliko su se promenili svi, a najvise bliznakinje… i Kejt :D

 5. loki

  21/03/2015 at 11:20 am

  Jon je jedna obična gnjida,zašto je ostavio decu i ženu i otišo sa bebisiterkom.Sad ga je verovatno šutnula pa pokušava da se vrati kejt ali ga ona neće nazad pa sad pokušaava da joj se sveti.Dobro da je Kejt i normalna sa toliko dece.Ja izludeh sa dvoje po ceo dan su gladni,žedni ,svadjaju,biju ispravljaju krive drine.Šou

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top